4070 için 2K mı yoksa 4K monitör mü?

1080 almak karta hakaret olur
Niye hakaret olsun? Şu an bile AAA oyunlarda ve 1440p çözünürlükte düşük FPS veriyorken neden birkaç sene içinde DLSS, FG kullansın?

4070 Super üzerinden baz alabilirsiniz. Birkaç sene içerisinde 1440p için 60 FPS'i görür o kart.

1080'in üstüne çıkmak gerektiği konusunda hemfikirim 4070 karta 1080 önerenin ya kartı 5090 falandır ya da sadece laf yapıyordur
2K monitör mü diyorsunuz o zaman.
Peki beni üzmeyecek kalitede, yok ışık sızması yok panel kalitesizliği falan olmayacak model olarak 2k ips panel renkleri güzel ne önerirsiniz ?
Not: Şu anda 1080p monitör kullanmaktayım. Kartın biraz da olsa hakkını alacağım bir 2k'ya geçiş için soruyorum arkadaşlar.

Bu laf yapmak mıdır? 1440p 144 Hz monitörde birkaç sene içerisinde 60 FPS görüp FG açacaksınız. Daha Witcher 4 gelmedi.

Saçma sapan şekilde unlike butonuna basmadan önce gerçekleri görün. Aldığınız kartın birkaç sene içerisinde 60 FPS vereceğini söylemek mi size tuhaf geliyor? İlginçsiniz ya.

2K daha iyi o kart için. Ancak ileride ekran kartı değiştireceksen 4K monitör alman daha mantıklı olacaktır. Zira ileride high end bir kart aldığında ve 4K oynamak istediğinde monitör masrafına gireceksin tekrar.

İlerde kartı değiştirirse yine işine yarar yüksek çözünürlüklü monitör lütfen gerilmenize gerek yok

O tür bir kartta 1080P oynamak görüntü açısından iyi olmaz, o yüzden söylüyordur.

İleride kartı değiştirirse yine işine yarar yüksek çözünürlüklü monitör lütfen gerilmenize gerek yok
Kimsenin gerildiği yok. Hakaret olacağını belirten sizsiniz ben de size neden hakaret olmayacağını açıklıyorum. Birkaç yılda bir ekran kartı değiştirecek bütçesi olan birisi zaten 4070 almaz. Bu da başka bir mevzu.

Hocam imzamda bulunan sistemi topladığımdan beri bütçe sıkıntısından ötürü 1080p bir monitör kullanıyorum.
Şu anda monitörümü değiştirmek istiyorum, uzun süre de sisteme upgrade yapmayacağım. İps paneller çok övülüyor. Ve 1080'den 2k ips monitöre geçince ciddi fark ve güzelleşme olduğu söyleniyor. Niyetim kartın birazcık hakkını alabilmek Biz 4k serisi aldığımızda 5k kartlar yoktu dolayısıyla 1080 monitörde kalmak istemiyorum.

O tür bir kartta 1080P oynamak görüntü açısından iyi olmaz, o yüzden söylüyordur.
Ben de şundan bahsediyorum: Tahmini 1-2 sene içerisinde 58 FPS alacağı bir oyundaki görüntü kalitesi akıcılıktan dolayı zaten sekteye uğrayacak o yüzden FG açılacak. Bu da hedefteki çözünürlüğe sahte kare atmak demek. Ne anladım bu işten?

2K OLED'de alabilirsiniz. IPS, OLED'in yanında sönük kalıyor.

Neden FG kullanmasına karşısınız ki? Bir zararı var da ben mi bilmiyorum acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…