4070 sistemde görüntü yok

byjuck

Megapat
Kart geleli 2 gün oldu 4070.

Kartı taktım yeni uyumlu sürücüsünü indirdim kurdum, temiz kurulum kutucuğunu seçtim tamam yüklendi fakat bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra kart üzerinden görüntü alamıyorum. Ne HDMI ne de DP üzerinden. Kabloyu anakarta takıyorum görüntü var. Geri ekran kartına takıyorum bazen geliyor bazen gelmiyor. Şimdi denedim yok gelmiyor artık.

DDU denedim değişen bir şey yok.
Moralim bozuldu hem de fena.
Ne yapacağımı bilemiyorum artık.

Kart geleli 2 gün oldu 4070.

Kartı taktım yeni uyumlu sürücüsünü indirdim kurdum, temiz kurulum kutucuğunu seçtim tamam yüklendi fakat bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra kart üzerinden görüntü alamıyorum. Ne HDMI ne de DP üzerinden. Kabloyu anakarta takıyorum görüntü var. Geri ekran kartına takıyorum bazen geliyor bazen gelmiyor. Şimdi denedim yok gelmiyor artık.

DDU denedim değişen bir şey yok.
Moralim bozuldu hem de fena.
Ne yapacağımı bilemiyorum artık.

Başka DP ya da HDMI kablosu var mı? Varsa başka kablo ile dene bakalım. Ya da kablo ilr ekran kartı girişini değiştir bakalım...

Kart arızalı gelmiş olabilir. 2. el mi aldıniz?
Sıfır.

Başka DP ya da HDMI kablosu var mı? Varsa başka kablo ile dene bakalım. Ya da kablo ilr ekran kartı girişini değiştir bakalım...

Başka DP yok üç tane HDMI var hepsiyle denedim. Anakart üstünde çalışıyor ama ekran kartında çalışmıyor

Sürücüyü yükledim kapat aç yaptım sürücü yok hiç kurulmadı sanki. Aygıt yöneticisinde 4070 görünmüyor. Görünümden gizli Aygıtları göster dediğimde gösteriyor. Bu grafik sürücüsü, uyumlu grafik donanım bulamadı. Ibaresi çıkıyor Sürücüyü kurarken. Bu arada temiz kurulum ile win11 yükledim.

Alttaki ekran kartı girişinde çalışıyor fakat görseldeki yerde çalışmıyor. VGA ışığı yanıyor nasıl çözebilirim?

Sarı ile işaretlediğim yerde ekran kartı görüntü vermiyor bir süre sonra fanı duruyor ve anakartta VGA ışığı yanmaya başlıyor. Fakat sarı olan yerde direkt masaüstüne geçiyor normal bir şekilde çalışıyor. Bunu nasıl çözebilirim?

@tspmb7 @Tarum980

Dosya Ekleri

• IMG_5734.jpeg
    IMG_5734.jpeg
    165,6 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_5735.jpeg
    IMG_5735.jpeg
    137,2 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı