4070 Super i5 14400F CS 2'de 200 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10
Yok kral unutmam şu anki ramımda yeterli eyvallah ama.

Ne zaman değiştirmek istersen artık ama büyük performans artışı alırsın onun garantisini verebilirim.

Ne zaman değiştirmek istersen artık ama büyük performans artışı alırsın onun garantisini verebilirim.
yok kral değiştircem zaten yanlış yazmışım 3 4 haftaya bi 32ram alıcam attıgın linkteki 10 gecikme farkı var ve 400 mhz artış olcak bide dual büyük ihtimalle ondan dolayı videodaki değeri alamıyodum

Yok kral değiştireceğim zaten yanlış yazmışım 3 4 haftaya bir 32RAM alacağım attıgın linkteki 10 gecikme farkı var ve 400 MHz artış olacak bir de Dual büyük ihtimalle ondan dolayı videodaki değeri alamıyordum

Güzel o halde bu video linkini buraya bırakayım benzer BIOS ayarlarını yaparsın (RAM'leri aldıktan sonra)

Güzel o halde bu video linkini buraya bırakayım benzer BIOS ayarlarını yaparsın (RAM'leri aldıktan sonra)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
benzer ayarları yap çok kurcalama
eyw dostum başka değişmeme gereken bişey varmı acaba crucial 1 tb ssd z790 anakart 240 sogutucu gigabayt 4070 super kullanıyorum
Yok tertemiz sistemin var yıllarca kullanırsın umarım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
benzer ayarları yap çok kurcalama

tamamdır çok teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı