Rosutaimu
Centipat
Eyvallah reis ya bende FPS niye düşük diyorum.
Sen alıp taktıktan sonra bana alıntı gir bu mesaja olur mu?
Eyvallah reis ya bende FPS niye düşük diyorum.
olurda kral niyekiSen alıp taktıktan sonra bana alıntı gir bu mesaja olur mu?
Sen alıp taktıktan sonra bana alıntı gir bu mesaja olur mu?
Olurda kral niyeki.
Ya da cevap at.
BIOS'daki ayarları unutturmayayım.
Yok kral unutmam şu anki ramımda yeterli eyvallah ama
Yok kral unutmam şu anki ramımda yeterli eyvallah ama.
yok kral değiştircem zaten yanlış yazmışım 3 4 haftaya bi 32ram alıcam attıgın linkteki 10 gecikme farkı var ve 400 mhz artış olcak bide dual büyük ihtimalle ondan dolayı videodaki değeri alamıyodumNe zaman değiştirmek istersen artık ama büyük performans artışı alırsın onun garantisini verebilirim.
Yok kral değiştireceğim zaten yanlış yazmışım 3 4 haftaya bir 32RAM alacağım attıgın linkteki 10 gecikme farkı var ve 400 MHz artış olacak bir de Dual büyük ihtimalle ondan dolayı videodaki değeri alamıyordum
eyw dostum başka değişmeme gereken bişey varmı acaba crucial 1 tb ssd z790 anakart 240 sogutucu gigabayt 4070 super kullanıyorumGüzel o halde bu video linkini buraya bırakayım benzer BIOS ayarlarını yaparsın (RAM'leri aldıktan sonra)
benzer ayarları yap çok kurcalamaGüzel o halde bu video linkini buraya bırakayım benzer BIOS ayarlarını yaparsın (RAM'leri aldıktan sonra)
Yok tertemiz sistemin var yıllarca kullanırsın umarım.eyw dostum başka değişmeme gereken bişey varmı acaba crucial 1 tb ssd z790 anakart 240 sogutucu gigabayt 4070 super kullanıyorum
benzer ayarları yap çok kurcalama
Yok tertemiz sistemin var yıllarca kullanırsın umarım.
Yok tertemiz sistemin var yıllarca kullanırsın umarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.