4070 Super sistem alınır mı?

Bütçe
46.000
@Nyxa

4500 tl ye 120mm sıvı soğutma almayın hem gerkesiz pahalı hem de çok performanslı olmaz. Emin olun thermalright pearless assasian çok daha iyi soğutuyordur fiyat farkına rağmen.

Yok o fiyata almam zaten. Ama sistemi toplu alınca 1850 TL ye geliyor. Eğer iyi soğutacaksa 1850 TL yi verebilirim.

Render falan yapmayacağım düz oyun sadece.

Yok o fiyata almam zaten. Ama sistemi toplu alınca 1850 TL'ye geliyor. Eğer iyi soğutacaksa 1850 TL'yi verebilirim.

Render falan yapmayacağım düz oyun sadece.

Amacın soğutmaysa 120mm sıvı soğutma yerine alacağın bir hava soğutma (peerless assasin gibi) çok daha iyi bir soğutma sağlayacaktır.

Seçeneklerde başka hangi soğutmalar var? Sistem seçeneklerinde.

Şunlar baya yeterli senin işlemcin için.

ARGB fan olsun dersen de bunu alabilirsin.

Seçeneklerde başka hangi soğutmalar var? Sistem seçeneklerinde.

Şunlar baya yeterli senin işlemcin için.

Asus TUF Gaming LC 240 ARGB Sıvı İşlemci Soğutucusu

2650 TL ye de bunu ekletebiliyorum. Aralarında en karlısı bu oluyor 120 lik ile birlikte.

Aslına bakarsan sıvı soğutmaya şuan için para bile vermek istemiyordum ama 120 lik piyasaya göre çok uyguna gelince belki alırım dedim.

Asus TUF Gaming LC 240 ARGB Sıvı İşlemci Soğutucusu

2650 TL'ye de bunu ekletebiliyorum. Aralarında en karlısı bu oluyor 120'lik ile birlikte.

Aslına bakarsan sıvı soğutmaya şu an için para bile vermek istemiyordum ama 120'lik piyasaya göre çok uyguna gelince belki alırım dedim.

Ya sıvı soğutma düşük bütçede görsellik ve estetik duruşu için alınabilir. Ama soğutma konusunda daha uygun fiyata çok daha iyi soğutma sağlayan hava soğutmalar var bu fiyat bandında. He ikisi de iyi bir sıcaklıkta tutar mı tutar ama hava soğutma daha iyi soğutur ve genelde daha az ses yapar. Kasada şık dursun dersen alınabilir ama soğutma kalitesi olarak bakıyorsan hava soğutma daha mantıklı.

Ya sıvı soğutma düşük bütçede görsellik ve estetik duruşu için alınabilir. Ama soğutma konusunda daha uygun fiyata çok daha iyi soğutma sağlayan hava soğutmalar var bu fiyat bandında. He ikisi de iyi bir sıcaklıkta tutar mı tutar ama hava soğutma daha iyi soğutur ve genelde daha az ses yapar. Kasada şık dursun dersen alınabilir ama soğutma kalitesi olarak bakıyorsan hava soğutma daha mantıklı.

Ben o zaman stok fan ile kullanayım sistemi. İleride duruma ve bütçeye göre hava veya sıvı seçeneklerini düşüneyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı