Hangi sürücüleri kurmam gerekiyor? Anakartın sitesinde chipset, onboard, VGA gibi driverlar var. Bunların hangisini kurmam veya hepsini mi kurmam gerek? İşlemci ve ekran kartı için hangi sürücüler gerekli?
Hangi sürücüleri kurmam gerekiyor? Anakartın sitesinde chipset, onboard, VGA gibi driverlar var. Bunların hangisini kurmam veya hepsini mi kurmam gerek? İşlemci ve ekran kartı için hangi sürücüler gerekli?
Anakartın sitesinde Chipset, On-Board VGA, LAN ve On-Board Audio driverları var. Chipset hariç hepsini buradan, chipseti de attığınız linkten indiriyorum değil mi hocam? Yanlış yapmak istemiyorum. Ekran kartının sürücüsünü GeForce Experience'den kuruyorum. İşlemci için bir şey kurmama gerek var mı?
Anakartın sitesinde Chipset, On-Board VGA, LAN ve On-Board Audio driverları var. Chipset hariç hepsini buradan, chipseti de attığınız linkten indiriyorum değil mi hocam? Yanlış yapmak istemiyorum. Ekran kartının sürücüsünü GeForce Experience'tan kuruyorum. İşlemci için bir şey kurmama gerek var mı?