4070 Super vs 4070 Ti Super

Cızıltılı bir ses geliyorsa ekran kartının bobinlerinden gelen coil whine sesi olabilir. Bunlarda pek garanti kapsamına girmiyor maalesef.
Diğer konu eğer 1080p de kullanacaksanız 4070 Super yeterli olacaktır üstüne çıkmanın bir anlamı yok eğer 2K ve üzerinde kullanacaksanız 4070 Ti Super bakmak daha mantıklı olur.

Cızıltılı bir ses geliyorsa ekran kartının bobinlerinden gelen coil whine sesi olabilir. Bunlarda pek garanti kapsamına girmiyor maalesef.
Diğer konu eğer 1080p de kullanacaksanız 4070 Super yeterli olacaktır üstüne çıkmanın bir anlamı yok eğer 2K ve üzerinde kullanacaksanız 4070 Ti Super bakmak daha mantıklı olur.

Cızıltımı bilmiyorum size ulaşabileceğim bir yer var mı ses kaydını atayım içime dert oldu moralimle oynadı resmen. Dertleşecek biri olsa bile şu bilgisayar konusunda hafifde olsa rahatlıcam.

Eğer 4070 Super bakacak olursam Gigabyte'nin 4070 Ti Super OC veya 4070 Super Gaming OC gibi modellerine bakayım mı ileri dönük diye 4070 Ti Super düşünüyorum Gigabyte 4070 Ti Super OC var mesela. Kasamı Vatan Bilgisayar'a götürünce o sorunun kaynağını inşallah umarım ekran kartı veya sıvı soğutmadan gelmiyordur kasamı değiştireceğim zaten yakın zamanda.

Buradan paylaşabilirsiniz video çekerek diğer arkadaşlarda fikir vermiş olurlar.

Ses kaydı atılmıyor diye biliyorum buraya.

Eğer 4070 Super bakacak olursam Gigabyte'nin 4070 Ti Super OC veya 4070 Super Gaming OC gibi modellerine bakayım mı ileri dönük diye 4070 Ti Super düşünüyorum Gigabyte 4070 Ti Super OC var mesela. Kasamı Vatan Bilgisayar'a götürünce o sorunun kaynağını inşallah umarım ekran kartı veya sıvı soğutmadan gelmiyordur kasamı değiştireceğim zaten yakın zamanda.

Ses kaydı atılmıyor diye biliyorum buraya.

Video olarak kaydeden siteler var onlardan kayıt edip linkini verebilirsiniz.

İşte çözünürlük önemli burada ileride 2K ve üzerine geçerim derseniz o zaman olabilir ama yakın zamanda böyle bir isteğiniz olmayacaksa 4070 Super çok rahatlıkla 1080p için yeterli olacaktır.

Video olarak kaydeden siteler var onlardan kayıt edip linkini verebilirsiniz.

İşte çözünürlük önemli burada ileride 2K ve üzerine geçerim derseniz o zaman olabilir ama yakın zamanda böyle bir isteğiniz olmayacaksa 4070 Super çok rahatlıkla 1080p için yeterli olacaktır.

Nasıl mesela site olarak.

12400F ama onu da güncelleyeceğim suanlık ekran kartı istiyorum çözemedigim ses sorunundan dolayı ya ekran kartından ya da PSU'dan geliyor diye tahmin ediyorum garantisi devam ediyor. 1920x1080 bile beni götürüyor illa 4K oyun manyağı değilim illa 4K oynayacagım diye bir şey yok oynamamda zaten en fazla 270Hz'ye cekerim beni mis gibi götürür.
4070 Ti da yeter. 4070 Ti Süper paran varsa yoksa kendini zorlama Ti Süper'e

Size ulaşabileceğim Discord gibi adres verirseniz size atmak isterim içime sorun oldu aklımdan çıkmıyor resmen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı