4070 Ti için 15.000TL'ye kadar 2K monitör önerisi

Aynen öyle hocam, teşekkürler. Pixel düzelmezse HP deneyeyim bir de. Peki HP ve Alienware arasından hangisini önerirsiniz? Biraz kalite arıyorum açıkçası, üzmesin artık beni ☺️

Alienware zaten Dell'in kendi bünyesinde ürettiği TOP kalite monitör ve çevre birimleri oluyor. Yine Dell almış oluyorsun. Dell zaten kaliteli bir marka. Model bazında konuştuğumuz modeller de F/P ürünler. Dell'de Amerika'nın markası HP'de Amerika'nın markası. Seçim fark yaratmayacak düzeye iniyor. 🙂

Fiyatı artmış ve stokta yok gibiydi en son. Sanmıyorum elle tutulur bir satıcı olduğunu. Bakmadım ama geçen hafta baktığımda öyleydi.

Stuck duruyor. JScreenFix - Pixel Repair şu yöntemin işe yarama ihtimali var. Gerekirse 1-2 saat beklet. Arka LED aydınlatmaya dokunmuyor olabilir. Pikselin oraya aşırı olmasın yalnız biraz güç uygula bastır.
Nemli bezle biraz ovaladım ve yaklaşık 3 saat JScreenFix çalıştırdım ancak sorun düzelmedi. Bu monitörü de iade edip Alienware AW2724DM almaya karar verdim. Dell’den kopamıyorum 😂

Öneriler için herkese teşekkür ederim.

Sanırım IPS panelden devam edeceğim. Teşekkürler.

Bu da çok güzel duruyor. Alienware ile karşılaştırma yapıp karar vereceğim. Teşekkür ederim.

Selam,

Konuları takip ederken @Saint Lucia ‘nın tavsiyelerini görüp Dell G2724D satın aldım. Ürün gayet güzel ancak benim şansıma ölü piksel denk geldi. Şu anda üçüncü siparişim geldi ve maalesef yine ölü piksel çıktı. Artık Dell almayı düşünmüyorum. 10-15k bütçe bandında 2K monitör arıyorum. Önerileriniz ne olur acaba? Hikayeli oyunlar ve CS oynuyorum. 165Hz işimi görüyor.
Sistemim;
i7 13700K + 4070 Ti + 32 GB DDR5 6000MHz kabaca.

Şimdiden teşekkürler.
Hocam nerden aldınız ürünü ölü pikselde değişimi kim yaptı

Hocam nerden aldınız ürünü ölü pikselde değişimi kim yaptı
Merhaba, Dell G2724D aldım üç kez. Hepsinde farklı e-ticaret sitelerini kullansam da satıcı hep aynıydı. Betaplus. Ölü pikselleri farkedince 14 gün içinde cayma hakkımı kullanarak ürünleri iade ettim. Ölü piksel çıktı deyip iade veya değişim talep etmedim. Şimdi üçüncü ürünü de iade edeceğim. Tabii aynı monitörü alıp hiçbir sorun yaşamayan arkadaşlar da var. Benimki şanssızlığın dibi oldu sadece. ☺️

Selam,

Konuları takip ederken @Saint Lucia ‘nın tavsiyelerini görüp Dell G2724D satın aldım. Ürün gayet güzel ancak benim şansıma ölü piksel denk geldi. Şu anda üçüncü siparişim geldi ve maalesef yine ölü piksel çıktı. Artık Dell almayı düşünmüyorum. 10-15k bütçe bandında 2K monitör arıyorum. Önerileriniz ne olur acaba? Hikayeli oyunlar ve CS oynuyorum. 165Hz işimi görüyor.
Sistemim;
i7 13700K + 4070 Ti + 32 GB DDR5 6000MHz kabaca.

Şimdiden teşekkürler.
Hocam nerden aldınız ölü piksel için değişimi kim yaptı bu arada

Merhaba, Dell G2724D aldım üç kez. Hepsinde farklı e-ticaret sitelerini kullansam da satıcı hep aynıydı. Betaplus. Ölü pikselleri farkedince 14 gün içinde cayma hakkımı kullanarak ürünleri iade ettim. Ölü piksel çıktı deyip iade veya değişim talep etmedim. Şimdi üçüncü ürünü de iade edeceğim. Tabii aynı monitörü alıp hiçbir sorun yaşamayan arkadaşlar da var. Benimki şanssızlığın dibi oldu sadece. ☺️
Bende bu monitörü almayı düşünüyomda sizin ölü piksel iadeler bize düşer şimdi 😃Yada size habire aynı monitörü yolladılar

Son düzenleme:
Nemli bezle biraz ovaladım ve yaklaşık 3 saat JScreenFix çalıştırdım ancak sorun düzelmedi. Bu monitörü de iade edip Alienware AW2724DM almaya karar verdim. Dell'den kopamıyorum

Görüntü kalitesi ve performansı iki monitörün de çok çok yakın çıktığı için ben bütçeyi zorlamayın düz modelini alın diyordum. Zaten biliyorsun. Bir de Alienware'ı dene bakalım. Sonuçta Alienware serisi malzeme kalitesi olarak daha kaliteli. Tabii ölü piksel panelde oluşan bir sorun. Dell'de panel üretmediğine göre aslında suçlu Dell olmuyor. İşte şansızlık anomalisi.

Bu baktığın Agon'da güzel bak. Fakat VA panel ghostingsiz olmuyor. FPS için tavsiye etmem.

Bu da çok güzel duruyor. Alienware ile karşılaştırma yapıp karar vereceğim. Teşekkür ederim.

Alienware ve Dell bundan daha iyi. Hiç düşünme bunu.

Nemli bezle biraz ovaladım ve yaklaşık 3 saat JScreenFix çalıştırdım ancak sorun düzelmedi. Bu monitörü de iade edip Alienware AW2724DM almaya karar verdim. Dell’den kopamıyorum 😂

Öneriler için herkese teşekkür ederim.

Hocam ayni monitor bende var, kesinlikle pisman olmazsiniz. Fakat masaniz umarim buyuk ve dayaniklidir cunku monitor harbiden ağir kutusu bile kendi başina ağir. Siyah konusunda beklentiye girmeyin ve bende cok az bir isik sizmasi var. Garantiden değiştirilebiliyorsa bu sorun yüzünden Dell'e yazacagim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı