4070 Ti için 15.000TL'ye kadar 2K monitör önerisi

Hocam ayni monitor bende var, kesinlikle pisman olmazsiniz. Fakat masaniz umarim buyuk ve dayaniklidir cunku monitor harbiden ağir kutusu bile kendi başina ağir. Siyah konusunda beklentiye girmeyin ve bende cok az bir isik sizmasi var. Garantiden değiştirilebiliyorsa bu sorun yüzünden Dell'e yazacagim.
AW2724DM mi kullanıyorsunuz hocam, monitör nasıl arka ışıkları hafifte olsa aydınlatma sağlıyormu, ışık sızması demişsiniz hepsinde varmı acaba oyunlarda belirgin oluyormu

AW2724DM mi kullanıyorsunuz hocam, monitör nasıl arka ışıkları hafifte olsa aydınlatma sağlıyormu, ışık sızması demişsiniz hepsinde varmı acaba oyunlarda belirgin oluyormu
Hocam oyunlarda belli olmuyor,hdr performansi güzel. Yazilimin arayüzü güzel değil. Arka işıkları gayet güzel ben çok dikkat etmiyorum ama hoş bir ton bırakıyorlar tabi benim duvarim krem renginde pek belli etmiyor.

Hocam oyunlarda belli olmuyor,hdr performansi güzel. Yazilimin arayüzü güzel değil. Arka işıkları gayet güzel ben çok dikkat etmiyorum ama hoş bir ton bırakıyorlar tabi benim duvarim krem renginde pek belli etmiyor.
Eyvallah hocam bu fiyatlarda alınabilcek en iyi oyun monitörü sanırım, sadece siyah bütünlüğü ve ışık sızması kafamı karıştırıyor, bu konuda dell g2724d ye göre biraz geride sanırım

Eyvallah hocam bu fiyatlarda alınabilcek en iyi oyun monitörü sanırım, sadece siyah bütünlüğü ve ışık sızması kafamı karıştırıyor, bu konuda dell g2724d ye göre biraz geride sanırım
Hocam ips panellerde renkler va gibi olmuyor. Bu modelin sahip olduğu ozellikler top seviyede olmasina ragmen durum boyle. Aslinda aklimda hdr2000li odyseyy g8 32 inclik modeli vardi ama onu bulamadigim icin bunu aldim. Gozle gorerek almaniz daha iyi olur magazadan teslim. Ben vatandan almistim hic sorun yasamadim olu piksel vb. Isik sizmasi sonradan oldu, suan restorandayim eve gideyim atarim foto.

Hocam nerden aldınız ölü piksel için değişimi kim yaptı bu arada

Bende bu monitörü almayı düşünüyomda sizin ölü piksel iadeler bize düşer şimdi 😃Yada size habire aynı monitörü yolladılar
Hep farklı yerlerdeydi ölü pikseller. Farklı monitörler geldi yani. Paketlemeyi nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama kutuları hep ilk ben açtım gibi hissettim ☺️

Hocam ips panellerde renkler va gibi olmuyor. Bu modelin sahip olduğu ozellikler top seviyede olmasina ragmen durum boyle. Aslinda aklimda hdr2000li odyseyy g8 32 inclik modeli vardi ama onu bulamadigim icin bunu aldim. Gozle gorerek almaniz daha iyi olur magazadan teslim. Ben vatandan almistim hic sorun yasamadim olu piksel vb. Isik sizmasi sonradan oldu, suan restorandayim eve gideyim atarim foto.
Evet, ben ikna oldum Alienware AW2724DM almaya. @Saint Lucia hocama teşekkürler.
Size de şunu sormak istiyorum; mağazadan deneyerek ürün almak mümkün mü? Öyleyse ben de gidip Vatan’dan ya da nerede varsa oradan alayım. Her hafta monitör paketlemekten yoruldum 😂

Size de şunu sormak istiyorum; mağazadan deneyerek ürün almak mümkün mü? Öyleyse ben de gidip Vatan'dan ya da nerede varsa oradan alayım. Her hafta monitör paketlemekten yoruldum 😂

Evet. Mağazadan ürün alma fırsatınız varsa neden kargo yaptırasın ki? Nerede oturduğunuzu bilmediğimiz için monitörü alabileceğiniz yakın mağazada neresiyse gidin alın. Açıp test edin. Eve dönün.
Bir keresinde Vatan mağazasında 6 tane monitör açtırıp 6'sında da ölü piksel denk gelen birine şahit oldum. Çocuğun yüz ifadesi hala aklımda. Tabi mağazada olduğu için alım yapmadı. Büyük avantaj kısacası.

Selam,

Konuları takip ederken @Saint Lucia ‘nın tavsiyelerini görüp Dell G2724D satın aldım. Ürün gayet güzel ancak benim şansıma ölü piksel denk geldi. Şu anda üçüncü siparişim geldi ve maalesef yine ölü piksel çıktı. Artık Dell almayı düşünmüyorum. 10-15k bütçe bandında 2K monitör arıyorum. Önerileriniz ne olur acaba? Hikayeli oyunlar ve CS oynuyorum. 165Hz işimi görüyor.
Sistemim;
i7 13700K + 4070 Ti + 32 GB DDR5 6000MHz kabaca.

Şimdiden teşekkürler.

Hocam bunu al geç. Kafan rahat olur. Uzun yıllar kullanırsın. LG 27" UltraGear 27GR83Q-B 1Ms 240Hz IPS QHD Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, LG UltraGear Oyuncu Monitörü modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Anladım hocam resim atarsanız sevinirim

Evet. Mağazadan ürün alma fırsatınız varsa neden kargo yaptırasın ki? Nerede oturduğunuzu bilmediğimiz için monitörü alabileceğiniz yakın mağazada neresiyse gidin alın. Açıp test edin. Eve dönün.
Bir keresinde Vatan mağazasında 6 tane monitör açtırıp 6'sında da ölü piksel denk gelen birine şahit oldum. Çocuğun yüz ifadesi hala aklımda. Tabi mağazada olduğu için alım yapmadı. Büyük avantaj kısacası.
Vatan’ı aradım, test edip mağazadan alabileceğimi söylediler. İstanbul Levent mağazası bana yakım ancak Alienware AW2724DM yok. Bu LG27GR84Q-B ve onun 165Hz olan modeli varmış. Ona ne dersiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı