4070 Ti mı 7900 XT mi?

Yurt dışından alınacak olsa hangisini almak daha mantıklı? Fiyatları birbirine çok yakın, gönlüm NVIDIA'dan yana ama DLSS şu ana kadar hiç kullanmadım. AMD alsam daha mı mantıklı olur?

Vallahi ben kendi adıma konuşayım RX 6600 XT alabilirdim RTX 3060'dan daha performanslı ancak ben NVIDIA tercih ettim. Yazılımsal anlamda olsun RT anlamında olsun DLSS anlamında olsun çok daha iyi. En azından siyah ekran almayacağım kafam rahat.

Ekran kartı olarak her zaman NVIDIA al getirdiği özellikler ekran kartının ömrünü uzatıyor. DLSS desteği çok büyük bir özellik ve her oyuna getiriyorlar.

Ne için alıyorsunuz? Oyun için mi? Tasarım render vs giriyor mu işin içine?

OYun oynuyorum genellikle ama ara sıra video editleme de yapıyorum.

Ekran kartı olarak her zaman NVIDIA al getirdiği özellikler ekran kartının ömrünü uzatıyor. DLSS desteği çok büyük bir özellik ve her oyuna getiriyorlar.
VRam olayı kafama takılıyor.

Ben 4070Tİ alırdım hatta bütçeyi zorlayıp 4080 bakardım.
4080 şimdilik zor gibi fiyat bütçemi aşıyor.

Vallahi ben kendi adıma konuşayım RX 6600 XT alabilirdim RTX 3060'dan daha performanslı ancak ben NVIDIA tercih ettim. Yazılımsal anlamda olsun RT anlamında olsun DLSS anlamında olsun çok daha iyi. En azından siyah ekran almayacağım kafam rahat.
Son kartlarda sorun kalmadı diyorlar. Sorunlar hala devam ediyor mu?

Son düzenleme:
Ben her türlü 4070 Ti alırdım, oldukça güzel bir kart. DLSS 3.0 gerçekten güzel teknoloji hakkını veriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de 1,5 sene önce çok daha ucuza 6600 XT aldım ve hiç siyah ekran sorunu yaşamadım kafam rahat.

Ben her türlü 4070 Ti alırdım, oldukça güzel bir kart. DLSS 3.0 gerçekten güzel teknoloji hakkını veriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de 1,5 sene önce çok daha ucuza 6600 XT aldım ve hiç siyah ekran sorunu yaşamadım kafam rahat.

Teşekkür ederim hocam. 4070ti alıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı