4070 Ti sistem toplama

Bütçe
45000
Hocam dijital oyun tasarımına uygun bir sistem önerebiliri misiniz acaba

İndirim köşesinde vatanın verdiği sistem vardı, onu alıp güncellemeler yapabilirsin. 7500F beğenmez isen satıp 3D olan işlemci paketlerinden seçersin. 16 GB RAM 32 GB çekilebilir. Tane tane almaya kalktığımızda biraz fazla ücret ödersin.

İndirim köşesinde vatanın verdiği sistem vardı, onu alıp güncellemeler yapabilirsin. 7500F beğenmez isen satıp 3D olan işlemci paketlerinden seçersin. 16 GB RAM 32 GB çekilebilir. Tane tane almaya kalktığımızda biraz fazla ücret ödersin.

Hocam ekran kartını önceden ROG STRIX 4070 Ti olarak aldım o yüzden ona uygun dizmeye çalışıyorum

yoksa dediğiniz gibi hazır sistem daha mantıklı olurdu

Şu anlık sistemde sıkıntılı olarak gördüğünüz bir parça var mı acaba değiştir dediğiniz

Hocam ekran kartını önceden ROG STRIX 4070 Ti olarak aldım o yüzden ona uygun dizmeye çalışıyorum

Yoksa dediğiniz gibi hazır sistem daha mantıklı olurdu

Şu anlık sistemde sıkıntılı olarak gördüğünüz bir parça var mı acaba değiştir dediğiniz

Mediamarkette 1000W 80+ Corsair alıp, RAM ise Patriot oyun kit olarak 7200MHz veya 7400MHz seçip 16x2 olarak veya 32x2 olarak alabilirsin. M.2 tercihi doğru yerinde, Furry de olabilir. Anakart RAM MHz oranı daha yüksek almakta fayda var. Tek tek yapılacak ise bunlar göz önünde olmalı. Ayrıca 7800x3D bile sizin işinizi görecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı