4070 Ti Super alınır mı?

Merhaba Bende Galax Geforce Rtx 4070 Ti SUPER SG alacağım yakın bir zamanda monitörüm xg249cm 23.8 inç ve ben kartı aldığımda bu monitör ile oyun oynayacağım 1920x1080 çözünürlüğü var sizce herhangi bir sorun yaşanır mı 1080p oynarsam ROG Strix XG249CM | Monitörler | ROG Türkiye
Merhaba dostum. Şunu belirtmem gerekir ki, DLSS 3 Frame Generation teknolojisi bulunan ve 2K için üretilmiş bir ekran kartını, 1080p monitörde kullanman yanlış olur. Ama ben çoooook ileriye yönelik alıyorum o yüzden 1080p kullanmak istiyorum diyor isen, o zaman çok güçlü bir işlemci kullanmak zorundasın. Bunu da ancak amd işlemci ile yapabilirsin. AMD Ryzen 7 7800X3D işlemcisini tavsiye ederim. Neden Ryzen 9 7950X3D değilde o diye soracaksanız eğer, Ryzen 9 7950X3D daha üstün gelebilir belki size isimden dolayı fakat bu hem oyun hem render işlemcisidir yani çift zarlı bir işlemcidir. Çift zarlı olduğundan dolayı AMD Ryzen 7 7800X3D'ye göre daha gecikmeli iletişim yapmakta ve daha düşük performans vermekte oyunlarda. O yüzden ya AMD Ryzen 7 7800X3D alın ya da AMD Ryzen 7 9800X3D alın.

Merhaba dostum. Şunu belirtmem gerekir ki, DLSS 3 Frame Generation teknolojisi bulunan ve 2K için üretilmiş bir ekran kartını, 1080p monitörde kullanman yanlış olur. Ama ben çoooook ileriye yönelik alıyorum o yüzden 1080p kullanmak istiyorum diyor isen, o zaman çok güçlü bir işlemci kullanmak zorundasın. Bunu da ancak amd işlemci ile yapabilirsin. AMD Ryzen 7 7800X3D işlemcisini tavsiye ederim. Neden Ryzen 9 7950X3D değilde o diye soracaksanız eğer, Ryzen 9 7950X3D daha üstün gelebilir belki size isimden dolayı fakat bu hem oyun hem render işlemcisidir yani çift zarlı bir işlemcidir. Çift zarlı olduğundan dolayı AMD Ryzen 7 7800X3D'ye göre daha gecikmeli iletişim yapmakta ve daha düşük performans vermekte oyunlarda. O yüzden ya AMD Ryzen 7 7800X3D alın ya da AMD Ryzen 7 9800X3D alın.
Merhaba bende Ryzen 5 7600x işlemci var ve sadece ekran kartı alabilme şansım var bu konuda şöyle birşey söyleyeceğim xg249cm monitörümün yanına bir monitör daha almayı düşünüyorum hikayeli oyunlar da 2k olan monitörü kullansam daha mantıklı bir çözüm olmuş olmaz mı? Şu monitörü almayı planlıyorum Asus Tuf Gaming VG27AQ3A 27" 1Ms 180Hz 2K Fast IPS Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
eğer daha uygun 2k monitör önerin varsa bekliyorum. Teşekkürler cevabın için.

https://www.akakce.com/monitor/en-u...ync-g-sync-ips-oyuncu-u-fiyati,256420109.html 1.500₺ daha aşağı fiyata alabilirsin aynı monitörü. Fakat olay şu ki, söylediğiniz modelin kandela parlaklığı çok düşük. Bunun yerine bu monitörün vatan bilgisayar fiyatına akakçeden Asus Rog xg27acs modeline bakabilirsiniz. Yok ben kavisli istiyorum va panel olsun renk takıntım yok diyorsanız da xg27wcs modeline bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı