4070 Ti super alınır mı?

Bütçe
30000-35000
Bekle bekle 5000 serisini bekle, acele etme :)

6700 iyi bir kart. Ama değiştirmek istiyorsan 5000 serisini bekle.

Tahmini kaç ay bekler ilk aşamada 5090 - 5080 gelir desek 10ay, 12 ay?

RTX 5000 serisinin beklenmesi söylenmiş ama yarın falan çıkmayacak o seri. En iyi ihtimalle 2025'in sonunda görürüz.
Ben şahsen 34 bin vermem, ikinci elden uygun fiyata düşürmeye çalışırım.

İkinci el 28e mi alırsınız yoksa 6 ay taksitli 34bin TL'ye mi?

Tahmini kaç ay bekler ilk aşamada 5090 - 5080 gelir desek 10ay, 12 ay?

İkinci el 28e mi alırsınız yoksa 6 ay taksitli 34bin TL'ye mi?
Dostum aldın mı bilmiyorum ama, ben 40k ya tuf oc 4070 ti super aldım 6 taksit faizsiz, 4080 alim deseydim en kötü 50 k idi fiyatı, ve aralarında 7-8 fps oynuyor, hadi taş çatlasın 10-12 fps oynasın. Mesela en basiti msi afterburner ile ufak bi mhz artışında 7 fps daha fazla alabiliyorsun, 4080 ile aynı oluyor nerdeyse, amaç oyun oynamak ve render ya da grafik programları kullanmak değilse bence hayli hayli yeter. Bugün rdr2 2k ultra dlss kalite modunda 145 fps alıyorum ortalama. Yani bu kart ileriye dönük olmayacaksa zaten niye var mantıken? O yüzden 5000 serisi çıkana kadar kim öle kim kala misali, ayrıyetten fiyarları daha yüksek olacağı belirtiliyor, o döneme kadar da dolar artmış ve diğer parçalar da pahalanmış olacak mantıken, 4070 ti super ile 4080 zaten aynı v rame sahip bu arada. 5000 serisi illaki daha güçlü olacak ama fiyatı kesinlikle yüksek olacaktır. Örnek verecek olarak 130 ile 150k arası deniyor 5090 için, bu ne demek oluyor, 5070 ler için 70k bir fiyat demek, bu kadar para verdikten sonra bi zahmet baya bi güçlü olsun yani, bu paraya sistem toplayabiliyorsun şuan üst düzey.

Dostum aldın mı bilmiyorum ama, ben 40k ya tuf oc 4070 ti super aldım 6 taksit faizsiz, 4080 alim deseydim en kötü 50 k idi fiyatı, ve aralarında 7-8 fps oynuyor, hadi taş çatlasın 10-12 fps oynasın. Mesela en basiti msi afterburner ile ufak bi mhz artışında 7 fps daha fazla alabiliyorsun, 4080 ile aynı oluyor nerdeyse, amaç oyun oynamak ve render ya da grafik programları kullanmak değilse bence hayli hayli yeter. Bugün rdr2 2k ultra dlss kalite modunda 145 fps alıyorum ortalama. Yani bu kart ileriye dönük olmayacaksa zaten niye var mantıken? O yüzden 5000 serisi çıkana kadar kim öle kim kala misali, ayrıyetten fiyarları daha yüksek olacağı belirtiliyor, o döneme kadar da dolar artmış ve diğer parçalar da pahalanmış olacak mantıken, 4070 ti super ile 4080 zaten aynı v rame sahip bu arada. 5000 serisi illaki daha güçlü olacak ama fiyatı kesinlikle yüksek olacaktır. Örnek verecek olarak 130 ile 150k arası deniyor 5090 için, bu ne demek oluyor, 5070 ler için 70k bir fiyat demek, bu kadar para verdikten sonra bi zahmet baya bi güçlü olsun yani, bu paraya sistem toplayabiliyorsun şuan üst düzey.
Hayırlı olsun bende almayı düşünüyorum nereden aldınız amazon mu?
42'ye 4080 süper var fazla vermişsin sırf markaya.
1 Yıl garanti almış.

1 Yıl garanti almış.
Dostum bende biliyorum onu, fakat 3 yıl garanti olarak ekstra 1 yıl garanti daha almış oluyorum. Asusun servisini biliyoruz, kalitesini biliyoruz, yıllardır kullandığımız marka, neden macera arayayım diye düşündüm açıkcası tabi bu biraz tercih meselesi

1 Yıl garanti almış.
Teşekkür ederim, hepsiburada üzerinden ve hepsiburada satıcısından aldım 😊

Dostum ben de biliyorum onu, fakat 3 yıl garanti olarak ekstra 1 yıl garanti daha almış oluyorum. ASUS'un servisini biliyoruz, kalitesini biliyoruz, yıllardır kullandığımız marka, neden macera arayayım diye düşündüm açıkçası tabii bu biraz tercih meselesi.

Teşekkür ederim, Hepsiburada üzerinden ve Hepsiburada satıcısından aldım 😊

ASUS'un servisi rezalet yalnız. Bolca şikayet var. Beğenmediğin Galax'ın 33K ya satılan 4070 Ti Super modelini kullanıyorum. İkimizde aynı performansı alıyoruz belki 1-2 FPS farklılık olabilir. 8 aydır kullanıyorum gayet iyi kart. Sıcaklık 50-55 derecede takılıyor. Yazın 60-62 derece falandı. 7 bin TL fazladan boşuna vermişsin anlayacağın.

Ayrıca bilgilendirme yapayım 4070 Ti Super ile 4080 Super arasında %15 civarı kas gücü farkı var. Bazı oyunlarda 8-10 FPS oynuyor olabilir ama bazılarında da 15-20 FPS oynuyor. Hız aşırtma yaparak aynı performansı elde edemezsin. 4070 Ti Super'in 100 FPS aldığı oyunda 4080 Super 116 FPS alıyor. OC yaparak ortalama 5-6 FPS daha fazla alırsın. Yine 10 FPS geridesin.

Yinede hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Cidden 40k'ya 4070 Tİ S mi aldın? Neyse güle güle kullanın hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı