Sukunanınteli
Hectopat
Fiyatta çok fark olmazsa şu an belli değil TR'ye ne kadarla gelir vs. 3060 kullanan adamın bile 5000e geçmesine gerek yok 4070SDE üzmez eğer fark çok olursa.
Onu da testler çıksın göreceğiz. Herkes bu test için bekliyor.
Söylem bayağı iddialı.
Fiyatta çok fark olmazsa şu an belli değil TR'ye ne kadarla gelir vs. 3060 kullanan adamın bile 5000e geçmesine gerek yok 4070SDE üzmez eğer fark çok olursa.
DLSS açmak ekran kartı üzerindeki yükü azaltıyor aslında bir nevi. Amaç zaten performansı arttırmak, neden ekran kartına yük bindirsin ki?
Testler ne zaman çıkacak bilgin var mı reis.
DLSS 4 teknolojisi çok güçlü diyorlar.
Anladım çok teşekkür ederim![]()
Teşekkür ederimKesinlikle RTX 5070 Ti almanızı öneririm. Saf kas olarak bence RTX 4080 Super seviyesinde olacaktır. Ancak DLSS4 ve MultiFG ile RTX 4090´ı bile geride bırakabilir.
Hocam DLSS4 evet çok güçlü ama yanlış hatırlamıyorsam DLSS güncellemesinin multiframe hariç hepsi gelecek diye biliyorum ama tabii ki de 5070 Ti almak çok daha iyi olur ben fiyat farkından dolayı söylüyorum ne olur olmaz diye. Micro centerlera 30 Ocakta gelecek zaten bu kartlar videolar gelir şubatın 1'inde hemen.
Teşekkür ederim.
Saf gücü 4080s olabilir diye söylentiler var.
Çok iyi bir kart olacak evet hatta 5090 dışında watt tüketimleri bile fena değil. Alabiliyorsanız alın hocam konuya atarsınız 4060IMLA izlerim![]()
Saf güç 4080S seviyesinde diye söylentileri varHocam o testler DLSS teknolojisinin oyuna tam şekilde entegre edilip full kapasitede kullandığında elde edilecek sonuçlar. Her oyun DLSS teknolojisini iyi kullanamıyor. Teknolojiye güvenerek hareket etmek çok doğru değil. 4090 daha iyi o konuda ama teknoloji dendiği gibi çalışırsa 5070 tercih edilmesi daha mantıklı
Adı üstünde söylenti. Doğruluğu henüz net değil. DLSS kapalı şekilde saf güçte 5090 ile 4090 arasındaki FPS farkı bu kadar. Bu durumda 5070 kartının 4090 ile aynı olması mümkün değil zaten. Altını çiziyorum DLSS kapalıyken. Kas gücü olarak yani. Zaten DLSS açınca uçuyor 5000 serisiÇok teşekkür ederim tavsiyelerin için inşallah en iyisi senin olur.
Saf güç 4080S seviyesinde diye söylentileri var
Adı üstünde söylenti. Doğruluğu henüz net değil. DLSS kapalı şekilde saf güçte 5090 ile 4090 arasındaki FPS farkı bu kadar. Bu durumda 5070 kartının 4090 ile aynı olması mümkün değil zaten. Altını çiziyorum DLSS kapalıyken. Kas gücü olarak yani. Zaten DLSS açınca uçuyor 5000 serisi
Eki Görüntüle 2391638
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.