4070 Ti Super'in pahalı olması normal mi?

• Konuyu başlatan Alaxel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 424

Alaxel

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Anlamadığım bir konu NVIDIA RTX 4070 Ti Super'i 799 $dan satıyor. ASUS, MSI, Gigabyte gibi markalar soğutucu blok ekleyip fiyatı yükseltiyor bir dereceye kadar ama bir sitede ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti Super 52.000 TL'ye fiyatlandırıldığını gördüm.

52.000 TL = 1470 $ bu nasıl bir fiyatlandırma bilgili biri arkasındaki mantığı anlatabilir mi?

Anlamadığım bir konu NVIDIA RTX 4070 Ti Super'i 799 $dan satıyor. ASUS, MSI, Gigabyte gibi markalar soğutucu blok ekleyip fiyatı yükseltiyor bir dereceye kadar ama bir sitede ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti Super 52.000 TL'ye fiyatlandırıldığını gördüm.

52.000 TL = 1470 $ bu nasıl bir fiyatlandırma bilgili biri arkasındaki mantığı anlatabilir mi?

Hocam Türkiye'de yaşıyoruz neden böyle şaşırdınız ki? Arabalardan %300 vergi, telefonlardan %200 vergi, oyun konsolları keza öyle. Yaşınızı bilmiyorum ama şaşırmanıza hiç gerek yok başka sitelere başka markalara yönelin, bir tanıdığınız varsa yurt dışından yanında getirsin falan filan.

Nvidia markalara 799$etiketini verir markalar kendi teknolojilerini ekledikten sonra fiyatla oynar kaldi ki arada distribütör vs de var sasirmamak gerek.

Hocam yanlış anlaşılmasın ama çok zengin işi. 3060 Tİ var bende ohh miss Bazı şeyleri çok abartmamak gerektiğini düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Türkiye'de ekstra vergiler geliyor işte normal :D.mesela atıyorum 5080 1400DOLAra çıkacak lansman fiyatı ama 1600 falan oluyor 1700-1800e çıkabiliyor sonrasında TR'ye gelirken ise kırmızı ışık ve plastik poşet vergisi gibi şeylere maruz kalarak geliyor sana 2.4K dolara.

Bu fiyata 4080S çıkar. Kazık satıcı.

Galax RTX 4070 TI SUPER kullanıyorum. Oyunlarda en fazla 63 derece görüyorum. Fanlar da sessiz çalışıyor, öyle tam hız çalışarak 63 derecede olma durumu da yok. Üstelik çok şık destek aparatı vardı içinde ve ek olarak ekran kartı ışıklarını anakarttan veya bir kontrolcüden yönetmek için ARGB destekli kablo çıkıyor. 34 bin TL'ye almıştım geçen ay.

Galax RTX 4070 Ti Super kullanıyorum. Oyunlarda en fazla 63 derece görüyorum. Fanlar da sessiz çalışıyor, öyle tam hız çalışarak 63 derecede olma durumu da yok. Üstelik çok şık destek aparatı vardı içinde ve ek olarak ekran kartı ışıklarını anakarttan veya bir kontrolcüden yönetmek için ARGB destekli kablo çıkıyor. 34 bin TL'ye almıştım geçen ay.

Katılıyorum aynı ekran kartına sahibim iyi ki de almışım. ASUS'a 50 bin vereceğime 33 bine aynı kartı aldım. Stres testinde bile 2K çözünürlükte 10 dk da 63 dereceyi geçmedi ki fanlar daha yarım hızda çalışıyordu :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı