Peki ileride 4K monitor alsam yine sıkıntı olmaz değil mi tam anlamadim ben bu olayi bencmarklarla PC Build sitesi yapar diyor yuzde 30 yanlismi bakiyorim ben acaba.
4K da asla darboğaz olmaz sadece performans düşer biraz sıkıntı çıkarmaz kullanabilirsiniz.
Ancak aldığınız monitör ghosting sorunlu onu da belirtiyim.
4K da asla darboğaz olmaz sadece performans düşer biraz sıkıntı çıkarmaz kullanabilirsiniz.
Ancak aldığınız monitör ghosting sorunlu onu da belirtiyim.
Ben baya arastirip video falan izledim youtubede ama yabancilar hep intel daha iyi diyor bende kararsiz kaldim sanirim 13600k yada kf yada duz 13600 i7 secicem ryzen niyeyse hep dusuk puan almis tek cekirdek bencmarklardan
Ben bayağı arastirip video falan izledim YouTube'da ama yabancilar hep Intel daha iyi diyor bende kararsiz kaldim sanirim 13600K'ya da kf ya da duz 13600 i7 seçeceğim Ryzen niyeyse hep dusuk puan almis tek cekirdek bencmarklardan.
i7 ile paranızı çöp etmeyin bence.
Arada çok fark yoksa 13600K iyi olabilir ama benim tavsiyem AM5 bir işlemci almanız hem anakartı işlemci yükseltmeye daha açık olur hem de fp açısından daha iyiler.
Arada çok fark yoksa 13600K iyi olabilir ama benim tavsiyem AM5 bir işlemci almanız hem anakartı işlemci yükseltmeye daha açık olur hem de fp açısından daha iyiler.