4070Ti SuprimX sistem toplama

Bu ekran kartinin icinden cikti iste uclu kafayi tek takiyosun ekran kartina belki sadece suprimx lerdemi boyle acaba diger 4070 tiler ikilimi

Yok olmadi zaten o kablo takinca sistem hic acilmadi bile eski haline getirdim duzeldi

Ama iste bilgidayarci birini bosta birakMamis takmis cogaltip psudan geleni

Kanka bunun msi icin olani da varmi ben simdi msi psu aldim ama tek kablo baglantisi cok kisa altdan cevirme imkanim yok ekran kartini dikey yapacak aparat aldim belki o zaman olur

Son düzenleme:
Yok olmadi zaten o kablo takinca sistem hiç acilmadi bile eski haline getirdim duzeldi

Ama iste bilgidayarci birini bosta birakMamis takmis cogaltip PSU'dan geleni

Kanka bunun MSI icin olani da var mı ben simdi MSI PSU aldim ama tek kablo baglantisi cok kisa altdan cevirme imkanim yok ekran kartini dikey yapacak aparat aldim belki o zaman olur
Kablo configirator var hocam orada her PSU modeli için istediğiniz kabloyu istediğiniz boyutta yapabiliyorsunuz. Ben kendime bu siteden 4 set aldım toplam hepsi Ultra kaliteli ve 1 hafta içerisinde elime geldi.

Peki hazir senin attigin corsair icin olandan alsam ama benim psuda 600watt cikisi olmasi gerekiyormu yoksa o kabloyu pcl yerine takmak yetermi

Peki hazir senin attigin Corsair icin olandan alsam ama benim PSU'da 600watt cikisi olmasi gerekiyor mu yoksa o kabloyu pcl yerine takmak yeter mi?
Sonu i ile biten seriden olmadığı sürece hepsine uygundur. Yani Rmi veya hxi değil de RMx, hx, rme vs. Bir watt çıkışı olması gerekmiyor ama yeterli yuva olması lazım yani 12vhpwr girişi için 3x8 veya 4x8 girişi veriyor yani 2 tane anakartına taktıktan sonra kaç tane 8 pin girişi varsa ona göre alın. 3x8 gayet yeterli 3 adet kalıyorsa alıp geçin direk 4x8 biraz overkill yani abartı.

Dolari tlye ceviripmi alacak kredi kartimdan nasil odeme yapcaz ben kendime sadece pro anakart kablosu ve ekran karti kablosu sectim 110 dolar oldu
Vay be ekran karti veya anakarta takilarak kablo ucunu bukmekten kurtaran bi zimbirti varmis 40 dolar iyiymis

Dolari TL'ye ceviripmi alacak kredi kartimdan nasıl odeme yapacağız ben kendime sadece Pro anakart kablosu ve ekran karti kablosu sectim 110 dolar oldu

Otomatik çevirip çeker. 110 dolar iki kablo için gereksiz fazla tüm seti zaten 100 dolar. Bunu alın geçin beyaz. RM750X uyumlu ve normal corsair kutusundan çıkan tüm kablolara sahip + 12vhpwr.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı