4080 Super Sistem vs 4070 Ti Super Sistem

Bütçe
70000
Sistem guzelmis hocam, toplayinca daha pahali oluyor şaşırdım. Anakart icin Wi-Fi lazim ben MSI Pro B650 modelini ekledim siz ne dersiniz? Ya da ilk anakart a Wi-Fi eklenebiliyor mu pek anlamiyoeum anakartlardan.

Ah bi de pesin fiyatina taksit olsaydi :)

Hocam ilk attiginiz sistem alinmaz mi hala? 4080 Super güzel ekran karti ama pahali su an benim için. İlk sistem islemciyi 7500F yaparsak 70k yi bulmuyor pesin fiyatina. İlk attığınız sistemde işlemciyi 7500F yapsak nasıl olur? Kasa icin de sunu düşündüm https://www.akakce.com/bilgisayar-k...-atx-oyuncu-bilgisayari-fiyati,636410600.html
Anakartı Asus Prime B650M-R yapıp PCIe Wi-Fi modülü almak çok daha iyi olacaktır. Hem çok daha stabil bir bağlantı olur hem de MSI Pro serisi anakart almamış olursunuz çünkü soğutması gerçekten rezalet.
 
Benim hatam Micro ATX yazıyormuş ATX gorunce atladim hemen. Siz ne önerirsiniz? Ben konunun en başında attığınız sistemi cok beğendim, sadece islemciyi ve kasayi degistirmeyi düşünüyorum. Attiginiz kasa guzel ama siteye güvenmedim.
 

Teşekkürler hocam, ilk attığınız kasayi buradan buldum: https://www.google.com/url?sa=t&sou...0QFnoECBsQAQ&usg=AOvVaw2c-U7iHNNeE5wDFaL3JF0s

Sitenin adi nexusbilgisayar, güvenilir midir sizce?
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı