Smmmhunter
Megapat
Anakartı Asus Prime B650M-R yapıp PCIe Wi-Fi modülü almak çok daha iyi olacaktır. Hem çok daha stabil bir bağlantı olur hem de MSI Pro serisi anakart almamış olursunuz çünkü soğutması gerçekten rezalet.Sistem guzelmis hocam, toplayinca daha pahali oluyor şaşırdım. Anakart icin Wi-Fi lazim ben MSI Pro B650 modelini ekledim siz ne dersiniz? Ya da ilk anakart a Wi-Fi eklenebiliyor mu pek anlamiyoeum anakartlardan.
Ah bi de pesin fiyatina taksit olsaydi
Hocam ilk attiginiz sistem alinmaz mi hala? 4080 Super güzel ekran karti ama pahali su an benim için. İlk sistem islemciyi 7500F yaparsak 70k yi bulmuyor pesin fiyatina. İlk attığınız sistemde işlemciyi 7500F yapsak nasıl olur? Kasa icin de sunu düşündüm https://www.akakce.com/bilgisayar-k...-atx-oyuncu-bilgisayari-fiyati,636410600.html
TP-Link Archer TX3000E AX3000 Wi-Fi + Bluetooth Kablosuz Ağ Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TP-Link Archer TX3000E AX3000 Wi-Fi + Bluetooth Kablosuz Ağ Adaptörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link Archer TX3000E AX3000 Wi-Fi + Bluetooth Kablosuz Ağ Adaptörü özelliklerini incele, 1.846,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!