40x30 mousepad önerisi

Buda işini görebilir.

Gittigidiyor'da kargo ücreti de var 50 TL'ye yaklaşıyor.
Trendyol'da 45 TL kargo ücretsizmiş
Alınabilir diğerlerini de bakalım.
Bu da işini görebilir.

Ya bunun 70x30 boyutlu videolarını izlemiştim oralarda hep plastik kokuyor diyorlardı.
@Mutlu Arıcık

Son düzenleme:
Gittigidiyor'da kargo ücreti de var 50 TL'ye yaklaşıyor.
Trendyol'da 45 TL kargo ücretsizmiş
Alınabilir diğerlerini de bakalım.

Ya bunun 70x30 boyutlu videolarını izlemiştim oralarda hep plastik kokuyor diyorlardı.
@Mutlu Arıcık

Merhaba kardeşim, plastik kokuyor dedikleri doğrudur. Çünkü mousepadin altı kaymayan plastikten yapılır. Üstü'de her yapımcıya göre değişir ama genelde fazla kayganlığı azaltan pürüzlü pürüzsüz arasında baskılı şeylerle yapılır. Plastik kokusu kalıcı mı dersen tabii ki hayır. Mouse Pad'i aldıktan sonra evine gelince onu kendi elinle sabunla köpürterek yıkayıp sonrasında kurutmaya 1-2 gün bırakabilirsin. Merak etme kayganlığı falan değişmez. Uyarı: Sakın çamaşır makinesine atıp yıkama bilmediğimiz nedenlere mağrur kalabilirsin. Sonrasında rahat rahat Mouse'ı, padin üstüne koyarak oynayabilirsin veya kullanabilirsin. Kokusu gitmiş olacaktır yıkadıktan sonra

Merhaba kardeşim, plastik kokuyor dedikleri doğrudur. Çünkü mousepadin altı kaymayan plastikten yapılır. Üstü'de her yapımcıya göre değişir ama genelde fazla kayganlığı azaltan pürüzlü pürüzsüz arasında baskılı şeylerle yapılır. Plastik kokusu kalıcı mı dersen tabii ki hayır. Mouse Pad'i aldıktan sonra evine gelince onu kendi elinle sabunla köpürterek yıkayıp sonrasında kurutmaya 1-2 gün bırakabilirsin. Merak etme kayganlığı falan değişmez. Uyarı: Sakın çamaşır makinesine atıp yıkama bilmediğimiz nedenlere mağrur kalabilirsin. Sonrasında rahat rahat Mouse'ı, padin üstüne koyarak oynayabilirsin veya kullanabilirsin. Kokusu gitmiş olacaktır yıkadıktan sonra.

Teşekkür ederim bunu almayi tercih ettim memnunum çok güzel.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı