4100 TL PC toplama

Çok yüksek güç tüketen bir işlemci almazsa bence PSU yu da değiştirmeye kalmaz. Şahsen imzamdaki sistemde 350W dandik everest PSU ile 125W ve 110W lık tüketimi olan ekran kartı ve işlemci kullanıyorum. PSU biraz ısınıyor ama başka problem yok. Kaldı ki tavsiye ettiğim PSU gayet kaliteli. Bir problem olacağını sanmam. Tabi bayağı iyi bir para biriktirirse arkadaş 600W ya yükseltilebilir. 24 GB RAM gerek yok bence çünkü dual channel bozulur hem de 16 GB hala yeterli bir değer.
O APU sistem de güzel ama arkadaşın işini pek görmez gibi duruyor şimdilik. GT 1030 ile GTX 1050 Ti ın arasında everest dağı var.

Sonda Haklı konuşmuşaunu hocam haklısınız. ancak RTX 2060 takıp işlemciyi Ryzen 5 3600 yaparsa PSU değiştirilmesine gerek duyar bunu söylemiştim sadece ileride değişiklik yapmazsa istediği oyunları oynar tabii yeni çıkacak AAA oyunları da bilemem ama.

Hocam GTX 1650 hazır sistem alsa daha mantıklı geliyor bana. Sonradan RAM takılırsa güzel olurdu.

Hocam GTX 1650 hazır sistem alsa daha mantıklı geliyor bana. Sonradan RAM takılırsa güzel olurdu.
Adam takamıyor hocam. Alacak, kullanacak en az 6 ay (PC ye ekstradan 1 kuruşluk bile ekleme yapmadan).

@tolgatoksoy14 hocam bizde zaten 1 tane kasa varda bu kasaya koyabilir miyiz parçaları.

Hocam bütün ürünleri 2.el'den seçip hesaplama yaptım, ve sistemin aynısı 3691 liraya topladım. Sizce de güzel bir kear olmadı mı? 2. El'den almak şartıyla daha güzel parça eklemeleri yapmak mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:

Temiz 2. el topla hepsini param güvende ile sahibinden almanı öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…