4100 TL Ryzen Sistem Toplama

Bilemedim şimdi. Bir de ekran kartı olunca.
Benimki sadece tavsiye, kendim de aynı işlemi yaptığım için bunu söylüyorum tercih tabi ki sana kalmış. Burada amazon'dan sipariş geçen arkadaşların yorumlarını, şikayetlerini, süreçlerini vs okuyabilirsin bilgi almak için. amazonla görüşmek istersen de bize ulaşın bölümünden telefonunu bırak türkçe konuşan birisi seni arıyor zaten onla sormak istediklerini görüşebilirsin. Ben kartımı kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım açıkçası.
 
@Silinen üye PSU'su beğenmedim. Daha yeni olan Cooler Master MasterWatt Lite oneririm. SSD hic olmamis, kalitesi ve dandik. Boyutu da düşük. HDD Toshipa P300 olursa daha iyi olur. Onun dışında bir şeyi yok. Dediğim gibi ufak tefek. Benim usrarla aynı sözü söylememin nedeni dediklerim yapıldığında o sistem mükemmele yakın oluyor. Diğer sistemlerle uğraşmaya gerek yok.
 
P300 Sinerji'de olmadığı için eklemedim. Ayrıca SSD hakkında bilginiz yoksa eleştirmenize gerek yok, Adata Samsung'dan sonra en iyi SSD'leri üretiyor, ayrıca SSD'lerin kalitesi boyutuna göre belirlenmez, IOPS değerine göre belirlenir. İsterseniz sizin önerdiğiniz Corsair Lee ile benim önerdiğim Adata SU800'ün IOPS değerlerine bir bakın. Dandik falan değil.
 
Aslında dedikleri doğru ki öyle yapılınca ikinizin sistemleri de aynı oluyor. PSU olarak Akasa yerine FSP Hydro ve SSD olarak Adata SU800 alınmalı.
@FantastikTürk hoş geldin yeniden dostum. Ama burada biraz değiştik. Artık o "FSP iyi midir?" diyen @Nazım Paşa yok. NAND yongaları ve bellek kontrolcülerine göre SSD öneren @Nazım Paşa var. 1 ms ve 144 Hz öneren değil, panel ve bite göre monitör öneren, VA panelin tarihçesini anlatan @Nazım Paşa var. Aynı şekilde birkaç aydır bizimle olan bazı arkadaşlarımıza da bu oldu.
@Bayram Şenakar kafa mı kaldı?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı