Logitech G PRO X Superlight 1 hala alınır mı?

ramsesv9

Hectopat
Merhaba,

Yıllardır Zowie EC1-a kullanıyordum fakat değiştirme zamanı geldi. Kablosuz model tercih edeceğim. Palm grip tutuyorum. FPS oynuyorum.
Teknoloji marketleri gezdim elime en iyi oturan 2 mouse oldu. Logitech G PRO Superlight ve HyperX PulseFire Haste 2.
DeathAdder V3 falan da denedim ama elime oturmuş hissetmedim.

G PRO Superlight 1 hala alınır mı? Zamanında çok popülerdi fakat 2'si çıktı. 2'si fiyatı çok pahalı ve değmez dedikleri için 1 alınır mı? Merak ediyorum.
Veya HyperX PulseFire Haste 2 iyi midir?

Wraith'deki fareleri da deneyemediğimiz için almak istemiyorum ki iade şansı da yok aldıktan sonra.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Yıllardır Zowie EC1-a kullanıyordum fakat değiştirme zamanı geldi. Kablosuz model tercih edeceğim. Palm grip tutuyorum. FPS oynuyorum.
Teknoloji marketleri gezdim elime en iyi oturan 2 mouse oldu. Logitech G PRO Superlight ve HyperX PulseFire Haste 2.

G PRO Superlight 1 hala alınır mı? Zamanında çok popülerdi fakat 2'si çıktı. 2'si fiyatı çok pahalı ve değmez dedikleri için 1 alınır mı? Merak ediyorum.

Wraith'deki fareleri da deneyemediğimiz için almak istemiyorum ki iade şansı da yok aldıktan sonra.

Alınmaz.
Tam bütçe belirtin, model önerelim istekleriniz doğrultusunda.

Merhaba,

Zowie EC1-A kullanıyorsan en rahat edeceğin 2 mouse Gladious 3 ve Lamzu thorn olur.

Yani bütçe fark etmese de F/P bir şey almak istiyorum ve elime oturması önemli. 5k bandına çıkmak istemiyorum aslında ama çok iyi bir mouse olacaksa veririmde.
Glorious model o 2 pro nasıldır ?

Yani bütçe fark etmese de F/P bir şey almak istiyorum ve elime oturması önemli. 5K bandına çıkmak istemiyorum aslında ama çok iyi bir mouse olacaksa veririmde.
Glorious Model O 2 Pro nasıldır?

Fiyatını hak ediyor mu? Tartışılır. Benim önerim Gladius 3 aimpoint almanız rate your Gear ile 2.5K'ya gelir bende palm kullanıyorum elime oturuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı