4147 TL Teknobiyotik E2 alinir mi?

Dostum ben bu sisteme upgrade edip GTX 1660 Super, Ryzen 5 1600 12nm, Dark guardian Pro'yu 4147TL'ye alıyorum. Sen RX570'li i5 9400F'li sisteme daha iyi diyorsun.
Bir de şu sisteme yorum yapabilir mi?
RAM'i 8 GB yapıp, M.2 SSD'yi tamamen çıkartıp kasayı da Corsair Spec Delta yapsam 4150TL'ye geliyor yaklaşık.

İşletim sistemini nereye kuracaksınız?

2700X çok daha iyi render için. Ancak oyunda eksik kabiliyor. 2700 vs 3500X konusunda 3500X açık ara 10-20 FPS fark var ancak 2700X için bilelmem.
Bende daha ucuz olması için bakmıştım R7 2700x vs r5 3500x e bakmıştım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aralarında bazı oyunlarda 5-3 bazı oyunlarda 10fps fark var kararsız kaldım 😁 ilerde upgrade edeceğim zaman işlemciyi değiştirmek istemiyorum hangi işlemciyi almalıyım? Aralarında 63tl fark var.

Bende daha ucuz olması için bakmıştım R7 2700X vs R5 3500X'e bakmıştım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aralarında bazı oyunlarda 5-3 bazı oyunlarda 10FPS fark var kararsız kaldım 😁 ilerde upgrade edeceğim zaman işlemciyi değiştirmek istemiyorum hangi işlemciyi almalıyım? Aralarında 63TL fark var.

İşlerinize göre. Render yapacaksanız 2700X, sadece oyun ise 3500X.

İşlerinize göre. Render yapacaksanız 2700X, sadece oyun ise 3500X.

Arada sırada eğlence için edit yapıyorum ama bu sürekli olmuyor 1 haftada 1 2 haftada 1 belki ama çoğunlukla oyun için kullanacağım o zaman R5 3500X alacağım eğer indirim bir sonraki aya kadar bitmezse alırsam performansını buraya yazarım teşekkür ederim yardımlarınız için 😁

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı