42.000 TL hazır sistem önerisi

Evet bende diyorum ki 42 bin para verme. O vereceğin paranın daha iyi karşılığını ASUS ROG Ally ile alabilirsin. Boşuna 20 bin fazla masraf yapmazsın hem de amacına hizmet eder

ASUS ROG Ally, 1650 ekran kartlı bir masaüstü ile aynı performansa sahip, ve kullanıcı yorumlarına göre 2060'ın yanından bile geçemiyor. Biz burada 4070 diyoruz, sen 1650 diyorsun. Bir düşün istersen.

İşlemcisi de kullanıcı yorumlarına göre 7500F'e yakın.

Hadi onu bunu geçtim, 20 binlik küçücük portatif ve her şey dahil bir mobil platform, 42 binlik büyük bir kasanın yerini nasıl tutacak?(geçecek demiyorum yerini tutacak diyorum düşün yani) Öyle bir şey olsaydı sence dünya üzerinde 1 tane insan evladı masaüstü satın alır mıydı?

"Amacına hizmet eder" derken ürünün kendi amacı mı yoksa kullanıcının amacına mı hizmet ediyor? Ürünün kendi amacına tabii ki ediyordur, bir zahmet yapsın o görevi. Ama kullanıcı 42 binlik ve 4070'li bir bilgisayar istiyorsa demek ki amacı 2K 60FPS üstünde AAA oyun oynamak. Ki bunu ROG Ally asla yapamaz. İkisi denk değil.

ASUS ROG Ally, 1650 ekran kartlı bir masaüstü ile aynı performansa sahip, ve kullanıcı yorumlarına göre 2060'ın yanından bile geçemiyor. Biz burada 4070 diyoruz, sen 1650 diyorsun. Bir düşün istersen.

İşlemcisi de kullanıcı yorumlarına göre 7500F'e yakın.

Hadi onu bunu geçtim, 20 binlik küçücük portatif ve her şey dahil bir mobil platform, 42 binlik büyük bir kasanın yerini nasıl tutacak?(geçecek demiyorum yerini tutacak diyorum düşün yani) Öyle bir şey olsaydı sence dünya üzerinde 1 tane insan evladı masaüstü satın alır mıydı?

"Amacına hizmet eder" derken ürünün kendi amacı mı yoksa kullanıcının amacına mı hizmet ediyor? Ürünün kendi amacına tabii ki ediyordur, bir zahmet yapsın o görevi. Ama kullanıcı 42 binlik ve 4070'li bir bilgisayar istiyorsa demek ki amacı 2K 60FPS üstünde AAA oyun oynamak. Ki bunu ROG Ally asla yapamaz. İkisi denk değil.
Tamam güzel açıklamışsında asus rog ally ile oynayamayacağın oyun yok nerdeyse. PC alanlara birşey demiyorum değil diyorum aptallık etmeyin. Sonra elindeki gaming PC leri satamıyorlar. Ellerinde kalıyor. Oyunlar için bu kadar paralar saçmayın. Bunun basit bir çözümü varsa yapmaya çalışın size tavsiyemi verdim. Burada zorunuza giden ne anlamıyorum. Bu kadar küçük cihazların sizin dolarlar saçtığınız bilgisayarlara yakın performans vermesi sonucu enayi gibi para vermeniz mi?

Ayrıca asus rog allly cihaza harici bir ekran kartı takabiliyorsunuz. Alın 4070 takın

Tamam güzel açıklamışsında ASUS ROG Ally ile oynayamayacağın oyun yok neredeyse. PC alanlara bir şey demiyorum değil diyorum aptallık etmeyin. Sonra elindeki Gaming PCleri satamıyorlar. Ellerinde kalıyor. Oyunlar için bu kadar paralar saçmayın. Bunun basit bir çözümü varsa yapmaya çalışın size tavsiyemi verdim. Burada zorunuza giden ne anlamıyorum. Bu kadar küçük cihazların sizin dolarlar saçtığınız bilgisayarlara yakın performans vermesi sonucu enayi gibi para vermeniz mi?

Merhaba,
Tavsiyen için teşekkürler. Fakat ROG Ally tarzı bir cihaz düşünmüyorum.

Böyle özelleştir.

Eki Görüntüle 2374672

Soğutucu.

Şu an aklıma en çok yatan bu oldu. Soğutucuyu sonrasında alacağım sanırım. Teşekkürler.

Bu kadar küçük cihazların sizin dolarlar saçtığınız bilgisayarlara yakın performans vermesi sonucu enayi gibi para vermeniz mi?

Yakın performans? Çeyreği bile etmiyor, ne diyorsun sen cidden sus artık. 1650 gücündeki cihaz ile 4070 gücündeki cihazı karşılaştırıyorsun.

Tamam güzel açıklamışsında ASUS ROG Ally ile oynayamayacağın oyun yok neredeyse. PC alanlara bir şey demiyorum değil diyorum aptallık etmeyin. Sonra elindeki Gaming PCleri satamıyorlar. Ellerinde kalıyor. Oyunlar için bu kadar paralar saçmayın.

Milletin parasını nasıl harcayacağı sana mı kalmış birader? Adam burada Gaming PC için tavsiye istiyor. ASUS ROG Ally Horizon: Forbidden West'i bile zorlana zorlana açıyor, adam parası varken neden eziyet çeksin?

Ayrıca ASUS ROG allly cihaza harici bir ekran kartı takabiliyorsunuz. Alın 4070 takın

Harici ekran kartı tak, harici monitör tak derken iş bitiyor zaten dostum, geriye bir tane işlemci kalıyor ve 6 bine Ally'ın işlemcisinin denginde bir şey alabiliyorsun. Ee geri kalan 14 bin TL'ye de zaten anakart RAM kasa PSU SSD çıkıyor, ne anlamı kaldı o zaman onu almanın? Daha zayıf bir PC almış oluyoruz kısacası.

Sonra elindeki Gaming PCleri satamıyorlar. Ellerinde kalıyor.
Ne?

Lütfen el konsolunu masaüstü bilgisayarla karşılaştırma, ikisi uzaktan yakından alakalı bile değiller Allah aşkına, PS5 ile karşılaştırsan yine neyse de cidden çok saçma bu. Nasıl bir fanboyluk bu?

Yakın performans? Çeyreği bile etmiyor, ne diyorsun sen cidden sus artık. 1650 gücündeki cihaz ile 4070 gücündeki cihazı karşılaştırıyorsun.

Milletin parasını nasıl harcayacağı sana mı kalmış birader? Adam burada Gaming PC için tavsiye istiyor. ASUS ROG Ally Horizon: Forbidden West'i bile zorlana zorlana açıyor, adam parası varken neden eziyet çeksin?

Harici ekran kartı tak, harici monitör tak derken iş bitiyor zaten dostum, geriye bir tane işlemci kalıyor ve 6 bine Ally'ın işlemcisinin denginde bir şey alabiliyorsun. Ee geri kalan 14 bin TL'ye de zaten anakart RAM kasa PSU SSD çıkıyor, ne anlamı kaldı o zaman onu almanın? Daha zayıf bir PC almış oluyoruz kısacası.

Ne?

Lütfen el konsolunu masaüstü bilgisayarla karşılaştırma, ikisi uzaktan yakından alakalı bile değiller Allah aşkına, PS5 ile karşılaştırsan yine neyse de cidden çok saçma bu. Nasıl bir fanboyluk bu?
Öncelikle oyunlarda ne kadar FPS in yeterli olduğunu bilmediğinizi düşünüyorum. Single play oyunlarda 40 fps nin yeterli olduğunu bilmeniz lazım. Örneğin RDR2 oyununu baz alalım. Asus Rog Ally 60-70 FPS gibi ortalama sunuyor. PS5 ise bu oyunda 40 fps sunmakta. Yani PS5 ve xbox serilerinden daha iyi performans sunmakta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı