420 GT Sisteme Güç Kaynağı Önerisi

Heinz.Guderian

Megapat
Bilgisayarım kapanıp duruyor. Güç kaynağını değiştirmeyi düşünüyorum. Bu sisteme nasıl bir güç kaynağı önerirsiniz?

Bellek: 3 GB DDr2
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 420 GT
İşlemci: AMD Athlon(tm) II X2 250 Processor 3.01 Ghz
İşletim Sistemi: Windows 10
Güç Kaynağı: Codegen 300w

Emin değilim hocam, zaten güç kaynağında sorun olursa hemen alacağım. O yüzden şimdiden karar vereceğim de bunun hem fiyatı bana uymaz hemde gücü yüksek bunun sanırım. Şuan ki 300.
Kaliteli markaların 300w güç kaynağı yok ama Everest, Frisby gibi markaların var. Forumca onlarda uzak durulmasından yanayız.

Evet internette Everest'i kötülüyorlar fakat ne gibi zararı olabilir kullansam ve ne kadar idare eder?
İşte sıkıntı orada. Ne kadar idare eder, bilinmez.

Faraza, elektrikler aniden gitti. PSU'nun o alanada bi' koruması var mı? Frisby'de olacağını zannetmem.

Aslında param olmadığı için Everest'ten 2015 Ekiminde bir PSU almıştım. Hala kullanıyorum. Eğer aniden voltaj kesiyorsa işlemciye giden 4Pin güç kablosuna bakın şahsen benimkisi yanmıştı anakarttanda birazcık kopartmıştı şuan bir sıkıntı yok. Veyahut anakart 24 Pin güç bağlantısına bakın belki orda olan küçük bir yanma RAM'i felan etkileyebilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı