420 Puanla Sağlık Meslek Lisesine Gidilir mi?

Katılım
2 Şubat 2016
Mesajlar
317
Merhabalar benim 2 TEOG'dan da 420 puan ortalamam var. Sizce sağlık meslek mi yoksa anadolu lisesi mi tercih edilmeli? Sahsen benim fikrim meslek garantili olduğu için sağlık meslek lisesidir sizin görüşleriniz nelerdir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer sağlığa ilgiliysen neden olmasın ki? Ha eğer ilgili değilsen hiç girme çünkü vasıfsız bir eleman olursun sevmediğin bir işi yaptığın için. Eğer ilgili değilsen Anadolu Lisesine gidersin. Sırf meslek garantili diye, para kazanacağım diye sevmediğin bir işte hayatını heba etme sonradan pişman olursun.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı