4200 TL'ye GTX 780 Ti Tabanlı Sistem Toplama

numansrn

Megapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar;

Yaklaşık olarak bütçem 4200 tl. İçinde ekran kartı olarak Asus GTX 780 ti direct 2 bulunduğu bir sistem toplayacağım. Yardımcı olursanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar kolay gelsin ve iyi akşamlar. Geçmiş kandiliniz mübarek olsun. Bir sistem topladım. Yorumlayabilir misiniz?
Teşekkürler.

Screenshot_2015-04-24-19-44-32.png

SSD 850 Evo ile değiştirilebilir. Onun dışında alacağınız kasada zaten bir güç kaynağı bulunmakta fazladan bir PSU almanıza gerek yok. Ama ben sizin yerinizde olsam kasa ve güç kaynağını Zalman Z11 Neo + Zalman Lx 600W şeklinde alırdım. Ekran kartına gelecek olursak da 780Ti gayet iyi performanslı bir kart olmasına karşın eski mimari olmasından ötürü GTX 980 almanızı öneririm.

SSD 850 Evo ile değiştirilebilir. Onun dışında alacağınız kasada zaten bir güç kaynağı bulunmakta fazladan bir PSU almanıza gerek yok. Ama ben sizin yerinizde olsam kasa ve güç kaynağını Zalman Z11 Neo + Zalman Lx 600W şeklinde alırdım. Ekran kartına gelecek olursak da 780Ti gayet iyi performanslı bir kart olmasına karşın eski mimari olmasından ötürü GTX 980 almanızı öneririm.
Çok teşekkür ederim. Gtx 980 ile gtx 780 ti arasında ki fps farkı tahminen kaç olur?

GTX 980 ile 780Ti arasında pek bir fark yoktur ancak aradaki fiyat farkı ve mimari farklılıklarından ötürü GTX 980 seçmek daha mantıklı olacaktır.

Arkadaşlar kolay gelsin uzun zamandır araştırıyorum ama yine kararsız kaldım.

İçinde Asus gtx 780 ti direct 2 ekran kartı olan ve işlemci olarak da İ5- 4690 nın bulunduğu bir sistem toplamama yardım ederseniz memnun olurum.
Teşekkürler. Kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
980 de 780 de iyi performanslar verecektir ancak render yapcaksan 780 almanı tavsiye ederim oyun odaklı olcaksan 780 e ekstra para vermene bence gerek yok 980 hem yeni mimaride bununla birlikte güç tüketimide az hemde daha uygun fiyatli. Kendine göre seç derim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı