- Makaleler
- 2
Evet Vesa ayağını sabit sandım görselden.Pivot desteği var.
Yanlış alıntı yaptınız herhalde.
Evet Vesa ayağını sabit sandım görselden.Pivot desteği var.
Yanlış alıntı yaptınız herhalde.
Al geç. Çöp.![]()
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Evet VESA ayağını sabit sandım görselden.Yine de Gigabyte daha önde 180Hz tazeleme ve 3 USB girişiyle.
![]()
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
Güle güle kulllansın.Gigabyte'ı aldık arkadaşlar teşekkür ederim herkese.
Evet VESA ayağını sabit sandım görselden.yine de Gigabyte daha önde 180Hz tazeleme ve 3 USB girişiyle.
Gigabyte'ı aldık arkadaşlar teşekkür ederim herkese.
Renk kalitesinden kastınız ne ? Hangi değerler mesela? Super Speed IPS var Gigabyte'da ondan daha seri olarak AOC'de ne var tam olarak kaçırdıysak bilelim. Not alayım.Renk kalitesi AOC'un daha iyi ve daha seri bir monitör.
Hayırlı olsun.
Renk kalitesinden kastınız ne? Hangi değerler mesela? Super Speed IPS var Gigabyte'da ondan daha seri olarak AOC'de ne var tam olarak kaçırdıysak bilelim. Not alayım.
Bir şey söylediniz ama açıklama yok. Pazarlama taktiği olur mu ? O sayede biri 165 HZ biri 180 HZ. Birinde 3 USB var birinde tek. İkisi de 16.7 Milyon renk ikisinin de kontrastı aynı, renk nasıl daha iyi oluyor.Renk kalitesi derken Ortalama değerler.
@88602 hocam daha detaylı açıklayabilir müsait olduğunda.
Fast ips i pazarlama taktiği diye biliyorum.
Evet, pazarlama taktiği. G24F-2 modelinin panelin adı SS IPS ama LG 24GN600-B modelinden daha fazla input laga sahip. Bundan daha büyük bir pazarlama taktiği olamaz.Fast ips i pazarlama taktiği diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.