4200 TL'ye monitör önerisi

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte'ı aldık arkadaşlar teşekkür ederim herkese.

Renk kalitesinden kastınız ne? Hangi değerler mesela? Super Speed IPS var Gigabyte'da ondan daha seri olarak AOC'de ne var tam olarak kaçırdıysak bilelim. Not alayım.

Renk kalitesi derken Ortalama değerler.
@88602 hocam daha detaylı açıklayabilir müsait olduğunda.
Fast ips i pazarlama taktiği diye biliyorum.

Renk kalitesi derken Ortalama değerler.
@88602 hocam daha detaylı açıklayabilir müsait olduğunda.
Bir şey söylediniz ama açıklama yok. Pazarlama taktiği olur mu ? O sayede biri 165 HZ biri 180 HZ. Birinde 3 USB var birinde tek. İkisi de 16.7 Milyon renk ikisinin de kontrastı aynı, renk nasıl daha iyi oluyor.

Neyse konu çözüldü zaten konu sahibi alacağını almış.

Evet, pazarlama taktiği. G24F-2 modelinin panelin adı SS IPS ama LG 24GN600-B modelinden daha fazla input laga sahip. Bundan daha büyük bir pazarlama taktiği olamaz. :D
AOC 24G2SPU daha seri ve daha parlak, daha doğru ve canlı renklere sahip ayrıca ergonomik açıdan ciddi bir üstünlüğü de var.
Bu arada alıntıladığın arkadaşı göz ardı etmişim çünkü yine bi' monitör konusunda bilgisizce konuşmuştu, hatırlıyorum ki laf anlatılacak türden değildi. Merak edip ne yazdığına baktığımda firmanın verdiği değerlere takılmış olduğunu gördüm. Daha da bir şey demeye gerek yok.
Yenileme hızı arasındaki farka gelirsek de 15 Hz neredeyse hissedilemez ama input lagta aralarında neredeyse 1 ms fark var AOC 24G2SPU lehine. Firmanın verdiği verilerin bazıları pazarlama stratejisi olmaktan öteye gitmiyor. Bunlara itibar eden arkadaşlar bilgisizdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı