4200TL AMD tabanlı sistem önerisi

ahmetecemis_51

Decapat
Makaleler
1
Ekran kartı AMD olmasına gerek yok işlemci AMD olursa sevinirim.
Sistem oyun odaklı olacak FPS 1. planda.
Kaliteli parçalardan oluşması yeterli bütçe 4200 yaklaşık olarak.
Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Oyun odaklı olacaksa ve yüksek FPS almak istiyorsan Intel işlemci tercih etmelisin. Bu bütçede 10100F ile AMD işlemcilere göre oyunlarda daha iyi performans alırsın. YouTube'da karşılaştırma videolarını izlemeni tavsiye ederim. Tabi ki AMD işlemcide ısrarcıysan o yönde tavsiye de verebiliriz.

Oyun odaklı olacaksa ve yüksek FPS almak istiyorsan Intel işlemci tercih etmelisin. Bu bütçede 10100F ile AMD işlemcilere göre oyunlarda daha iyi performans alırsın. YouTube'da karşılaştırma videolarını izlemeni tavsiye ederim. Tabi ki AMD işlemcide ısrarcıysan o yönde tavsiye de verebiliriz.

İki öneriye de açığım.
FPS ve kalite önemli benim için.
Hocam iki sisteminde linkini atabilirseniz güzel olur.

Son düzenleme:

Anakartı BIOSTAR yapınca tam 4200 TL. Güzel sistem, tavsiye ederim.

Tam 4200 olmasına gerek yok aslında.
Bu sistemi işlemciyi Ryzen 3 3100 RAM'i 2X SSD Kingston 240GB yaparak 4500'e getirdim ne diyorsunuz?
Bu arada işlemcinin yüksek olması çok sıkıntı değil o farkı rekabetçi oyunlarda hissedeceğim.
Yani bir nevi ekran kartı yüksek olması benim için daha iyi.

Anladım linkini atarsanız sevinirim.
Bir de bu GameGaraj'da mağazaya gidip alma işi nasıl oluyor yarın almayı düşünüyorum.

SSD Apacer yap. Sanırım İncehesap' ın da mağazası vardı. Oradan gidip alma imkanın var mı bilmiyorum. Araştırabilirsin, aynı şekilde GameGaraj'ı da.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı