4200TL RX590 almak mantıklı mı?

meldray33

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Sistem topladım. Elimde eksik olan tek şey ekran kartı onu da yakın tanıdığım birisinden alıyorum. İstediği fiyat 4200TL.
Elimde AirPods2 mevcut benden o AirPods'u istiyor ve üstüne 3000TL. Sizce almak mantıklı mı? Yoksa sıfır karta mı yönelmeliyim?

Güvenilir yerse olabilir. Airpods piyasasını ise bilmiyorum. Arkadaşlar yardımcı olurlar.

Merhaba arkadaşlar.
Sistem topladım. Elimde eksik olan tek şey ekran kartı onu da yakın tanıdığım birisinden alıyorum. İstediği fiyat 4200TL.
Elimde AirPods2 mevcut benden o AirPods'u istiyor ve üstüne 3000TL. Sizce almak mantıklı mı? Yoksa sıfır karta mı yönelmeliyim?

Bana kalırsa RX 590 düşük kalıyor ama senin kararın.

Güvenilir yerse olabilir. AirPods piyasasını ise bilmiyorum. Arkadaşlar yardımcı olurlar.

Hocam fiyat iyi güvenilir kendisi arkadaşım oyun falan oynamadığı için bu şekilde sarı sitede ilandaki fiyatlar yüksek geldi bana. Dedim ben sana o fiyatları veremem.
Bana kalırsa RX 590 düşük kalıyor ama senin kararın.

Haklısınız hocam ama nedense gözüme fiyat uygun geldi.😀

Tamamdır hocam. 4200 bu piyasada fena durmuyor.

Ben olsam sıfıra yönelirdim. Ama işlemcin ne dar boğaz olur mu ona bakman lazım.
Anakart: MSI B560M PRO-VDH, Islemci: Intel Core i5 11500, RAM: Corsair Vengeance 16 GB (2X8) 3200MHz DDR4 CL16, Ekran Kartı: HD 750, SSD: Samsung 120GB 750 EVO, HDD: WD 1 TB, Kasa: CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 550W 80+ Bronze, Monitör: LG 24GN650-B 23.8 sistem bu şekilde hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı