4250 TL Sistem Toplama Önerisi

Techno_Sam.

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar,
Tekrardan rahatsız ediyorum başlıktada olduğu gibi 4250 TL'ye PC toplayacağım
çok az bir şey üste çıkabilirim. Genelde oynayacağım oyunlar CS:GO, Rainbow, BF1
Monitörüm Asus MG248QR.
İstediğim şey ileriye dönük bir PC olursa (ekran kartından kısıp işlemciyi iyi bir şey yapabiliriz)
Bir de istediğim Intel+Nvidia
Şimdiden teşekkürler, iyi sosyaller :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim ekran kartından kısıp işlemciyi iyi yapabiliriz diyorsun da. Oynamak istediğin oyunlar için ekran kartı gerekli. Bu yuzden Amd ryzen 3 2200g, 1050ti, 8gb ramlı, bir sistem toplayabilirsin. Anakart olarak B350M PRO-VD PLUS kullanmanı tavsiye ederim. Bu sistem ortalama 3800 civarı geliyor.Şahsen bu söylediğim özelliklerdeki bilgisayar bende var ve çok iyi performans veriyor.

Kardeşim ekran kartından kısıp işlemciyi iyi yapabiliriz diyorsun da. Oynamak istediğin oyunlar için ekran kartı gerekli. Bu yuzden Amd ryzen 3 2200g, 1050ti, 8gb ramlı, bir sistem toplayabilirsin. Anakart olarak B350M PRO-VD PLUS kullanmanı tavsiye ederim. Bu sistem ortalama 3800 civarı geliyor.Şahsen bu söylediğim özelliklerdeki bilgisayar bende var ve çok iyi performans veriyor.
Hocam işlemcim iyi olsun demiş yanlız ryzen 3 önerinizde olmamış adam RTX 2060 2070 ekran kartlarını alsa ileride darboğaz olucak.

Haklısın. Fakat ekran kartını kısıp işlemciyi artırmak yerine, işlemciden kısıp ekran kartını yüksek tutsun sonra değiştirir.

Anladığım kadarı ile işlemciyi demirbaş olarak en iyisini alıp, ekran kartını ileride değiştirmesi işlemciye oranla daha kolay olacağı için kısabiliriz demek istiyor.
Ben ikisinden de kısamadım, 2 farklı siteden tamamlandı. Elden geçmesi gerekebilir ama üç aşağı 5 yukarı ne alınabiliyor olduğunu görmeniz için bile klavuz olabilir.
Yukarıda yazdığım gibi düşünülüyorsa işlemci 2600X olarak değiştirilip ekran kartı kısılabilir. Üzeirne yorum almakta fayda var çünkü ben fiyat baz aldım.
Teknolojipazar sitesi
366557

Teknobiyotik sitesi
366558

Son düzenleme:
Hepinizin yorumları için çok çok teşekkür ederim monitör indirime girdiği için benim bütçe 4.500tlye çıktı ve şöyle bir sistem topladık bütçemin 500tl ötesinde lakin hafta sonu bu parayı elde edebilirim
IMG_4760.JPG

IMG_4761.JPG

IMG_4762.JPG

Yorumlarınızı bekliyorum. Herhangi bir parça uyumsuzluğu veya kasaya sığmama durumu var mıdır?
Şimdiden teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı