Elektronik Logitech F710 Wireless Gamepad 1.376₺

Dayanıklılık konusunda bir numara. Titan denizaltısının batığından sağlam olarak kurtarılmışlığı var. Tabi denizaltı kullanıcının eline giren kramptanda batmış olabilir. Karakutu bulunamadı...

1760717789065.png

F1 oynamak için alınır mı hocam, bu sıra F1'e merak saldım. Direksiyon ile baya zor, gamepad ile kolaymış ilk kez gamepad kullanacağım.

Elbette alabilirsiniz.

İndirimde 900₺;

Tarih öncesi bir gamepad. Yok Logitech kalitesi falan demesin kimse berbat bir ürün artık.

Aynı paraya bu varken düşünülemez bile. Gamepower markasını hiç sevmem ama bu ürün X15 ile aynı olduğu için müthiş geldi. Satın aldım ve kullanıyorum o derece söyleyeyim.

Bedava verseler almam ve asla da önermem. Konusu bile açılmamalı bence. Çağ dışı, aşırı konforsuz bir gamepad. 1400 TL'ye G1, aynı paraya GamePower Force alırım.

@Burak Karabal, 10 yıl kullandım ve ilk Xbox düzenli bir oyun koluna geçince kalitesizliğini anladım. Trigger tuşları aşırı sert, konforsuz ve kütük gibi bir oyun kolu.

@Burak Karabal, 10 yıl kullandım ve ilk Xbox düzenli bir oyun koluna geçince kalitesizliğini anladım. Trigger tuşları aşırı sert, konforsuz ve kütük gibi bir oyun kolu.

Kütük demenize katılıyorum hocam. 1 kere deneyimledim bir daha da gerek duymadım. Seneler önce aldığım Monster dandik kol bile daha iyi geldi bana.

Tarih öncesi bir gamepad. Yok Logitech kalitesi falan demesin kimse berbat bir ürün artık.

Aynı paraya bu varken düşünülemez bile. Gamepower markasını hiç sevmem ama bu ürün X15 ile aynı olduğu için müthiş geldi. Satın aldım ve kullanıyorum o derece söyleyeyim.

İçinde parça var mı? USB Kablosuz veya Bluetooth bağlantısı için veya ayrı olarak satın alınması gerekir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı