43 bin TL'ye sistem toplama önerisi

Bütçe
43.000 TL
8 GB VRAM'a sahip bir karta o parayı vermek gibi bir hata yapma sakın. Nvidia istiyorsan ikinci ele yönelip 3080 Ti falan al bâri.

8 GB VRAM'a sahip bir karta o parayı vermek gibi bir hata yapma sakın. NVIDIA istiyorsan ikinci ele yönelip 3080 Ti falan al bâri.

Hocam ikinci ele bulaşmayayım diyorum. Sizin dediğiniz ekran kartını arattım çıkmadı. Diğer sitelerde de taksitte üstüne koyuyor. Nasıl yapacağım?

Hocam ikinci ele bulaşmayayım diyorum. Sizin dediğiniz ekran kartını arattım çıkmadı. Diğer sitelerde de taksitte üstüne koyuyor. Nasıl yapacağım?
Sahibinden üzerinde çıkması lazım; iyice bak. Deneyip testlerini yaptığın takdirde sıkıntı yaşama olasılığın düşük. 3080 Ti dediğin kart 3090-4070 Super gücünde bir kart olduğu için aşırı F/P oluyor ikinci elde uyguna bulduğunda. Ya bu şekilde yap ya da üstte denilen 7800 XT kartı sıfır olarak alıp geç. 4060 Ti almak cidden büyük hata olur; parana yazık. Forza falan oynamak istersen 1080p'de maksimum ayarlara bile alamazsın; VRAM yüzünden oyunun takılır.

Dosya Ekleri

• toplam_tutar.png
    toplam_tutar.png
    122,8 KB · Görüntüleme: 51

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı