4300 TL hazır sistem tavsiyesi

Bu tarz sistemlerde hep bu tarz dandik PSU kullanıyorlar, hepsinin patlama ihtimali var. PSU tier List'te "potansiyel bomba" listesinde adları bile yok çünkü bunlar potansiyel değil doğrudan bomba. Biraz şansa giriyor. 1650 Super için bütçeyi biraz arttırman gerekecek o halde.

Teknozone için mı konustun yoksa pollux 3T 10 ıcınmı.

Teknozone için mı konustun yoksa pollux 3T 10 ıcınmı.

Hepsi için konuşuyorum. Bu tarz PSU'lar zaten seri üretim, üzerine marka basıp gönderiyorlar Çin'den. Evga, Cooler Master ve Corsair 'in bile bu tarz potansiyel bomba PSU'ları var. Yani hazır kasada kaliteli bir PSU beklemek biraz lükse giriyor. Hiçbiri birbirinden farklı değil o yüzden.

Hepsi için konuşuyorum. Bu tarz PSU'lar zaten seri üretim, üzerine marka basıp gönderiyorlar Çin'den. EVGA, Cooler Master ve Corsair'in bile bu tarz potansiyel bomba PSU'ları var. Yani hazır kasada kaliteli bir PSU beklemek biraz lükse giriyor. Hiçbiri birbirinden farklı değil o yüzden.

Alınmaz mı yanı
Ben bu bilgisayarı alıp uzun yıllar oyun oynamayı dusunuyorum.

Alınmaz mı yanı
Ben bu bilgisayarı alıp uzun yıllar oyun oynamayı dusunuyorum.

Ben sistemleri dandik PSU'ya emanet etmemeyi savunurum daima. Bu PSU'ları senelerce sorunsuzca kullanan da var, kumar aslında bir nevi. Alınır mı dersen, alınır yani göz korkutma gibi olmasın. PSU patlama muhabbetinden bahsettiğiniz için diyorum hepsi bu potansiyeli zaten içeriyor diye.
Buradaki tek önemli etken bir sonraki bahtsız bedevi siz olacak mısınız, olmayacak mısınız? :)

Sen alır mıydın dersen de ben hazır sistem almam şahsen, kendi sistemimin yarısı ikinci el. Sıfır sağı solu belli olmayan parçalar yerine ikinci el güvendiğim parçaları tercih ederim.

Ben sistemleri dandik PSU'ya emanet etmemeyi savunurum daima. Bu PSU'ları senelerce sorunsuzca kullanan da var, kumar aslında bir nevi. Alınır mı dersen, alınır yani göz korkutma gibi olmasın. PSU patlama muhabbetinden bahsettiğiniz için diyorum hepsi bu potansiyeli zaten içeriyor diye.
Buradaki tek önemli etken bir sonraki bahtsız bedevi siz olacak mısınız, olmayacak mısınız? :)

Sen alır mıydın dersen de ben hazır sistem almam şahsen, kendi sistemimin yarısı ikinci el. Sıfır sağı solu belli olmayan parçalar yerine ikinci el güvendiğim parçaları tercih ederim.

Hazır sistem önerin var mı peki?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı