4300 TL Intel i7 6700K GTX 970 Monitör Dahil Sistem Toplama

Mert Nizamoğlu

Hectopat
Daha fazla  
4300 TL limit ile bir sistem toplamak istiyorum. Monitör dahil olması önceliğim (En az 21,5 inç) fakat çok özel durumlar dışında monitör dahil olmadan da düşünebilirim. Öncelikle kendi toplamış olduğum sistemi göstereyim.
Ara Toplam:
3.597,45 TL
KDV647,55 TL
Toplam Tutar4.245,00 TL
[TBODY] [/TBODY]
Öneri ve farklı sistem toplamalarına açığım. (Öneren arkadaşlar Vatan Bilgisayar üzerinden ya da taksit seçeneği olan bir yerden rica ediyorum.)

Bir diğer unsur üniversite öğrencisiyim ve Motion FX, Film Edit unsurları üzerine çeşitli yazılımlarda "Render" üzerine çalışmalar yapıyorum. Bu amaçla önerilerinizi lütfen bunu gözeterek yapınız. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni mimari olmasi ozellikle. Guncel kart olmasi. Hersey bit degerleri degildir. Technopat ekibinin 1060 incelemelerine bakarsaniz daha rahat karar verebilirsiniz

İnceleyeceğim teşekkürler, birde sizden ricam bazen böyle durumlarda uyumluluk gözden kaçabiliyor. Özellikle anakart üzerinde çok düşündüm ve en son buna karar verdim. Donanım uyumluluklarında bir sıkıntı olup olmadığı hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim

Sistem uyumlu 1080p için 970 hala çok güçlü bir kart. Kalabilir ama 1060 alırsan daha rahat edersin. Ayrıca o sistemi o kasaya koymayı düşünmüyorsundur umarım :)

970 i tercih sebebim 256 bit ile 1060'ın önüne geçmesiydi. 1060'ı tercih sebebinizi yazarsanız memnun olurum
100 TL aştı ama toplanılabilecek en iyi sistem olduğunu düşünüyorum. Bu arada gigabyte ekran kartı seçtim kötü bir marka değil. Not: Sinerjiden toplandı

Dosya Ekleri

• teknobiri.png
    teknobiri.png
    26,8 KB · Görüntüleme: 113
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı