4300 TL Monitör Dahil RX480 ve İ5 7500 Sistem

Eren Eryılmaz

Kilopat
Daha fazla  
4300 TL bütçe ile bir sistem toplamak istiyorum. Asus Strix RX480 ve i5 7500 işlemci olmasi tercihim. Bunun yanında da iyi bir monitör istiyorum. SSD'yi Şu an almayıp RAM'i de 8GB alıp ileride 16GB'a yükseltecegim. Bu şartlar altında bana bir sistem ve monitör tavsiyesi yapabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Bu sistemi öneririm

Dosya Ekleri

• asdasd.png
    asdasd.png
    69,4 KB · Görüntüleme: 110
Ben de senin gibi düşünüp RAM'ı 8GB aldım hüsranım. RAM darboğazı yaşıyorum. Eğer AAA oyun oynamayacaksan örn; BF1 8GB alınabilir. Yeni çıkan AAA oyunlarda emin ol ani FPS dropları yaşayacaksın. Eğer bütçem yetmiyor dersen GPU'yu 4GB al aradaki FPS kaybını hissetmezsin bile. Ya da SSD'yi sonradan alırsın hem FPS kaybın olmaz, hem daha iyi SSD alırsın.

4.3k.png
sinerji.gen.tr'den toplandı.

Monitör olarakta bunu aldığınızda 4.308TL tutuyoır. VİEWSONİC VX2257-MHD 21.5 FULL HD HDMI+VGA+DP AMD FREESYNC 1MS 75HZ OYUNCU MONİTÖRÜ

8GB Vram'li sistem 8GB RAM doğru olmaz, SSD'yi sisteme sonra eklemeniz daha mantıklı olur. AMD kart tercih ettiysek en büyük avantajı olan Freesync monitörüde kullanmak lazım. Kart çoğu oyun 60fps üstüne çıkacaktır, bu sebepten dolayı 75Hz'lik bir monitör daha doğru olur. Freesync'de keyfine keyif katar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı