4300 TL Oyun Bilgisayarı Toplama

ZknYildirim

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bir süredir forumu takip ediyorum. Bütçeme en uygun oyun bilgisayarını toplamaya çalışıyorum. Daha önce bir konu açmıştım ancak şimdi bütçemi değiştirdim.

Bütçem: Kasa + Monitör = 4.300 TL

Hedef Oyunlar: GTA V, Crysis 3, Max Payne 3, Total War: Attila, Watch Dogs, Call of Duty: Advanced Warfare, Assassin's Creed IV: Black Flag

Hedef Oyun Kalitesi: "High" kalitesinde 60 fps'de oynamak.

Adsız.png

NOTLAR
- HDD istemiyorum. Oyunları SSD'ye birer ikişer yükleyeceğim. Bitirdikçe silip yeni oyun kuracağım.
- Anakartı ve ekran kartı MSI düşünüyorum. Asus ve diğer markaların kalitesini bilmiyorum.

Arkadaşlar, bu sistemle yukarıdaki oyunları istediğim kalitede oynayabilir miyim?
Sistemde zayıf gördüğünüz bir nokta var mı?
Aynı bütçeyle daha iyi performans alacağım bir bilgisayar toplanabilir mi?

Teşekkürler.

Performansa etkisi olacak mı?

Hayır kardeş, kasa tamamen zevkinize bağlı. Sen onu beğendiysen onu al. Ama arkadaşın dediği kasada güzel. Kısacası kasa tercihini kendin yapman daha güzel olacak çünkü bilgisayarı alıp evinde koca gün ona bakacak olan sensin dış görünüşe önem verdiğin belli Dark N10 gayet güzel bir kasa. :)

Hayır kardeş, kasa tamamen zevkinize bağlı. Sen onu beğendiysen onu al. Ama arkadaşın dediği kasada güzel. Kısacası kasa tercihini kendin yapman daha güzel olacak çünkü bilgisayarı alıp evinde koca gün ona bakacak olan sensin dış görünüşe önem verdiğin belli Dark N10 gayet güzel bir kasa. :)
Bilgilendirme için teşekkürler.

Arkadaşlar, alternatif sistem önerisinde bulunacak veya kurduğum sistemin eksiğini, fazlasını anlatabilecek biri yok mu?

Bilgilendirme için teşekkürler.

Arkadaşlar, alternatif sistem önerisinde bulunacak veya kurduğum sistemin eksiğini, fazlasını anlatabilecek biri yok mu?
Kurduğun sistemde soğutucu yok cooler master seidon 120v alabilirsin. Ekran kartı konusunda da eğer amacın oyun ise amd, render ise nvidia almalısın.

image.jpeg
image.jpeg

Çok özür dilerim kasa fiyatına güvenerek yazmıştım siz monitör ve kasa ile birlikte alıcakmışsınız kusuruma bakmayın.

Ayrıca bu forumda birisi dark kasalardan çok şikayeti olduğunu belirtmişti aklınızda bulunsun. Tabi ben kullanmadım bilemem bende onun yalancısıyım.

Ben bilmediğim markadan sipariş vermem gider vatandan alırım 500 tl pahalı olsun bozuk mal falan gelmesin yarın bir gün bir parça bozulduğunda en azında karşına alacağın kişi var.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı