4300 TL sistem toplama

Bütçe
4300
Teşekkürler ama belirttiğim sisteme 500tl farkla 1660 super alabiliyorum ve toplam fiyat 4500 oluyor.Yani önerileriniz benim için mantıksız.
Ekran kartı dandik. 1660 süper varken onları seçme.
Fakat 1660 super ekleyerek aldigimda 500 tl taksite çok fazla yansiyor.Konu içeriğini okuduğunuzdan şüpheliyim

5500XT, 580’ e benzer performansı daha az enerjiyle ve daha az ısınarak veriyor. Yani fiyat farkı azken gayet mantıklı. 1660 Super önermişler, güzel bir upgrade ama bütçeyi artırmadan kısacak pek başka bir yer yok.
Bu arada parçaları ayrı yerlerden alınca taksitli alamıyor musunuz? Bu attığınız Adata SSD çok önerilmiyor. Kasa asla frisby olmasın, kasanın kendisi için değil güç kaynağı için önemli bu. Hazır sistemlerde hep güç kaynağından kısıyorlar. Aslında PC’ lerde en uzun süre değiştirmeden kullanılabilecek parçalar depolama, kasa ve güç kaynağıdır. Kaliteli alırsanız sadece bu bilgisayarı değil ileride yapacağınız upgradelerle beraber iki bilgisayar götürürler. Ayrı alma işini iyice bir araştırmanızı tavsiye ediyorum. Dedigim gibi ayrı ayrı alırken neden taksit yapamayacaksınız anlamadım.

5500XT, 580’ e benzer performansı daha az enerjiyle ve daha az ısınarak veriyor. Yani fiyat farkı azken gayet mantıklı. 1660 Super önermişler, güzel bir upgrade ama bütçeyi artırmadan kısacak pek başka bir yer yok.
Bu arada parçaları ayrı yerlerden alınca taksitli alamıyor musunuz? Bu attığınız Adata SSD çok önerilmiyor. Kasa asla frisby olmasın, kasanın kendisi için değil güç kaynağı için önemli bu. Hazır sistemlerde hep güç kaynağından kısıyorlar. Aslında PC’ lerde en uzun süre değiştirmeden kullanılabilecek parçalar depolama, kasa ve güç kaynağıdır. Kaliteli alırsanız sadece bu bilgisayarı değil ileride yapacağınız upgradelerle beraber iki bilgisayar götürürler. Ayrı alma işini iyice bir araştırmanızı tavsiye ediyorum. Dedigim gibi ayrı ayrı alırken neden taksit yapamayacaksınız anlamadım.
Ayri aldigim her üründe taksit süresi kadar fiyat artacak.Bu direkt olarak harcanan fiyatin artmasi demek oluyor zaten.Kasa konusunda araştirma yaptim zaten asla o kasa varken almam.

Taksit olayinda max şunu yapabilirim ekran kartsiz bir kasa alıp.Indirimden bir ihtimal taksitle alabilirim.Bu durumda hem kasa hem ekran karti taksitlenmis olacak.Bi tik daha uygun olabilir.

5500xt konusunda evet çok ufak performans farki var fakat uretim teknolojisi ve kullandigi teknolojileri düşününce 250tl farkla rx580 yerine tercih edebilirim gibi geldi bana.1660 super konusunda cidden bir ukte var icimde ama 4550tl den basliyor ve 5000tlden fazla toplam ödeme oluyoe taksitle.

İşlemci 3100 veya 3300X yapılır. PSU 650 olan yapılır. Kart Gaming olsa iyi olur. Ventus yaramaz.
Teşekkürler ama bu kasaya eklemeler yaptigimda 4500e alabilecegim 1660superi de geciyor.

Peki r3 3200g ile 1660super ikilisi sorun yaratir mi?Çünkü islemciden kısarak bir ihtimal alabilirim 1660superi.
@10 Ekmek Yiyen Çoçuk @Silinen üye @Cem Yağız

İşlemciden kısmayın bence çok önemli. Sistem dengeli olsun. İlerde darboğaz yapma ihtimali var.
Evet ama bir kaç incelemeye baktim bir sorun gözükmüyor, besleyebiliyor 1660superi ve islemciden kısmadan 1660super ekleyemiyorum sisteme maalesef.ıleriye dönük bakınca islemci upgrade etmek ekran karti upgrade etmekten daha az maaliyetli.

Edit:
%15 oranında darboğaz oluyormus o ikilide.Sanırım 1660super ihtimali ortadan kalkti.

Son düzenleme:
Sizin baktığınız sistemdeki Frisby kasa/psu ve SSD değiştirirseniz fiyat uyuyor mu? Şu anda sıkıntı olabilecek parçalar bunlar. Kasa değişecek dediniz ne kadar fiyat farkı olacak? SSD başka hangi seçenekler sunuluyor? 1660 Super konusunda çok düşünmeyin, her zaman daha iyi parçalar olacak, her zaman şu kadar daha eklerseniz bakın şu kadar daha iyi performans alırsınız düzeni var. Her şey bir tık üstü olsun demenin de sonu gelmiyor kısaca.
PSU ve SSD kabul edilebilir farklarda değişiyorsa alın geçin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı