İşlemci bunu al derim Intel® Core™ i5-6500 Processor (6M Cache, up to 3.60 GHz) Teknik Belgeler(Rx 480)
Ekipman dahil.
Benim yaptığım hatayı sende yapmıssın.Toplamayı düşündüğüm sistem harddisk koymamıştım daha sonradan alacağım için..
AMD hakkında bir bilgin olmadığı belli oluyor hocam. RX480 gayet iyi bir karttır rahat olun.Benim yaptığım hatayı sende yapmıssın.
Ekran kartını iyi alman lazım benim amdler hakkında bilgim yok ben ilk olarak gtx960 aldım bu bi hataydı 960 yerine 980 veya 1060 felan alsaydım ilk olarak şuanki sistemim iki katı bir performans verirdi oyunlar senin durumun içinde bence x99 bi platformda işlemci ve anakart al.
Intel® Core™ i7-6800K Processor (15M Cache, up to 3.60 GHz) Teknik Belgeler
GIGABYTE X99-UD3 Intel X99 Soket 2011V3 DDR4 3000MHz (O.C.) Anakart
Bunlar benim kullandığın işlemci ve anakart yanında 16gb 2133 mhz ddr4 ram var gayet roket. İşlemciyi iyi alırsan grafik kartının yükseltmesi kolay olur fakat işlemcinin soket tipinin aynı bulman lazım intel firması sürekli soket değiştiren bi firma amd gibi değil dediğim gibi daha yüksek bi pc istersen bunlar iş görür.
Ben zaten söyledim bir bilgim olmadığını.AMD hakkında bir bilgin olmadığı belli oluyor hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.