4300 TL sistem toplama

A5C9

Centipat
Merhabalar,

Parçaları tek tek kampanyalardan denk getirip almak ya da bu tarz sistemleri sağlayan platformları tek tek incelemek olsun, yapmadığım şey kalmadı açıkcası. Affınıza sığınarak bu konuda yardımınızı rica ediyorum. Çok fazla vaktim olmadığı için de direkt sistemi alayım ve kurulu gelsin konusunda karar kıldım.

Şu an 4300 TL olan HERMES-G3560S sistemini almayı planlıyorum.

Sanırım PSU ile ilgili değişiklik yapmam tavsiye edilecek. Bense o değişikliği şu an değil, deneyimledikten sonra yapmayı düşünüyorum. Düşünceleriniz nelerdir? Paylaşabilirseniz gerçekten memnun olurum. Herkese iyi haftasonları dilerim.

PSU dışında güzel sistem, bir eksiği yok. PSU'da sertifika yok, deneyimledikten sonra derken siz sistemi aldığınızda zaten çalışacak. Çalışıyor diye de bir sorun göremeyeceksiniz zaten. Sertifikalı alın derim.

Teşekkür ederim net bilgilendirme için, söylediğiniz gibi yapacağım. Eğer PSU değiştirseydim belirlenen seçenekler arasından, fiyat 4.600 TL civarına gelecekti. Onun yerine bu pc kompozisyonu nasıldır, yorumlarınızı alabilirsem memnun olurum.

Dosya Ekleri

• Screen Shot 2020-02-15 at 14.41.04.png
    Screen Shot 2020-02-15 at 14.41.04.png
    36,7 KB · Görüntüleme: 37
Güzel sistem, alınabilir bence. O kasa hakkında hava akışı pek iyi değil diyorlardı ama haberiniz olsun. Onu bir araştırın.

İsterseniz bir de buna bakın: Sinerji Neon B45-1660S Ryzen 5 2600 8 GB 240GB SSD GTX1660S

RAM'i 16 GB yapıp ekran kartını Gaming X modelini seçerseniz 4600 TL tutuyor.

Güzel sistem, alınabilir bence. O kasa hakkında hava akışı pek iyi değil diyorlardı ama haberiniz olsun. Onu bir araştırın.

İsterseniz bir de buna bakın: Sinerji Neon B45-1660S Ryzen 5 2600 8 GB 240GB SSD GTX1660S

RAM'i 16 GB yapıp ekran kartını Gaming X modelini seçerseniz 4600 TL tutuyor.

Sizin söylediğiniz yerden topladığımda SSD için ekstradan da bir rakam eklenmesi gerekiyor. Ama sizin attığınız linkteki kasayla, az önceki bileşenlerin aynısı da 4.700 gibi bir rakam oluyor. Sizce bu paraya daha iyisi alınabilir mi yoksa direkt almalı mıyım?

Dosya Ekleri

• Screen Shot 2020-02-15 at 14.51.52.png
    Screen Shot 2020-02-15 at 14.51.52.png
    29,3 KB · Görüntüleme: 31
Thermaltake kasanın hava akışını araştıramıyorsun çünkü yok. Ön taraf tamamen kapalı, eğer kendiniz ilkel yollar ile önde delikler açar iseniz kullanışlı olabilir. Bence Cooler Master kasa anakartınız Matx iseoldukça iyi bir kasa. Eğer yeterli gelmez ise bir tane daha 140mm kasa fanı ön tarafa takabilirsiniz.

Spec-05 yerine önceki Thermaltake daha kullanışlı bir kasa olur. Dediğim gibi Thermaltake kasanın hava akışını bir araştırın. İyiyse o Teknoking sistemi alabilirsiniz özelleştirmelerle.

Merhaba tekrardan,

Bu kasada karar kıldım ama size de sormak istedim. PSU ve işlemci hakkında alternatife gerek yoksa, alabilir miyim?

Dosya Ekleri

• Screen Shot 2020-02-16 at 21.19.43.png
    Screen Shot 2020-02-16 at 21.19.43.png
    36,6 KB · Görüntüleme: 33
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı