4300 TL'ye R5 2600 ve RX 590'lı Sistem Alınır mı?

Sizce sistemi almalı mıyım? Alınacak ürün kıyafet falan olsa bu kadar düşünmem ama alınacak ürün elektronik ve almışken iyi birşey olsun istiyor insan. Netice de bir kere alınıyor bu tarz şeyler ekran kartı ile ilgili şüphem vardı ama marka o kadar da kötü değilmiş söylenenlere göre
Ben almanızı şahsen öneririm ki bende 2 gün içinde yeni bilgisayarımı 7000 lira bütçeyle buradan toplayacağım, lakin o sisteme gelirsek fiyat performans bazında gayet iyi sıcaklık değerlerinide göz önüne alırsanız hemen stok bitmeden almanızı öneririm , önceki sistemimdeki kablolamayıda çok güzel yapmışlardı kasam dark n10du üstte fan seviyesini kolay ayarlamak için sürgümsü bi sistem var onu yükseltince biraz ses normal olarak artiyor ama hava sirkülasyonu bi nevi azalıcaktır, yazdıklarım karışık olabilir kusura bakmayım , direk çekin o fiyata, en onemliside kargocu kargoyu getirdiginde gerekirse gözünun önünde sağlam olmadigini gorurseniz açip bakmadan teslim almayiniz , aras kargo firması gerçekten vasat.
 
Teknobiyotik düşük kalitede veya Türkiyede bilinmeyen bazı markaların ucuz ürünlerini satıyorlar bu doğru ama tüm ürünleri kutulu ve garantili oluyor nasıl 2.el ürün gönderecekler saçmalamayın lütfen. Bir siteden bir ürün aldımı 14 gün içinde iade ve paranı geri alma hakkın var tüketici hakları mahkemesi flan var. 15. günden sonra arıza olursa gene teknobiyotik ile değil garanti ile muhattap olursun bilip bilmeden kulaktan duyma yorumlar bunlar bence. Adamlar hergün onlarca pc satıyordur her sattıkları pc donunca kapanında orayı ararsa adamlar açamaz tabi bilende alıyor pc bilmeyende.

Bu arada sistem fiyatına göre gayet güzel bence. GÜç kaynağı 750 W 80+ Gold olan model ile değiştirilirse tatından yenmez bu sistem. Kasa konusu size kalmış değiştirmek isterseniz onuda değiştirebilirsiniz.
Vallaha forumlarda onlarca konu var ürünleri kutulu değil poşetin içine koyup gönderiyorlarmış ürün arızalı çıkıyormuş onuda değiştirmiyorlarmış yada iade almıyorlarmış hatta bi konuda birinin siparişini yanlış yere göndermişler adamlara mail atıp telefondan aramış ama sonuç elde edememiş hakaret edip kapatmışlar ayriyeten karaborsacı olduklarını söyleyenlerde var birde birinin bozuk diye tamire yolladığı kasayı 1 aydır göndermemişler üstelik haber dahi alamamış isterseniz konuların linklerini buraya atabilirim .
 
Şimdi şöyle ne kadar ekmek o kadar köfte diye bir laf vardır. İşlemci ekran kartı anakart bunlar bilndik markalardır genelde sorun çıkmaz. Ama kalitesiz RAM sıvı soğutma kasa PSU gibi parçalar kalitesiz olursa arıza verebilir alışveriş yaparken bunu göz önünde bulunduracan birazda PC den anlamak lazım konulara bakıyom pc kapandı açılmıyor hemen geri göndereyim. Veya kargo yanlış yere gönderilmiş bu şirketin değil kargo firmasının veya adresi yankış yazan kişinin sorunudur.
Hazır sistemlerde hemen onların verdiği kalitesis parçaları değiştirmek lazım uygun fiyatlı markalar ile öyle alınırsa birazda pc den anlayan biri ise sıkıntı çıkmaz gibime geliyor.
 
Sistemi böyle düşünüyorum alırsam. Yani, Ryzen 2600 RX 590 8 gb B350M anakart 8 gb ram 3000 mhz m2 ssd 750w psu ve Dark n10 pro kasa açıkçası kasa pek güzel olmasa da sahip olduğu donanım gayet güzel. Sonradan sisteme 8 gb ram ekleyip 16 gb ram yapmayı düşünüyorum ya da direk 16 gb ramde eklerim belki, sistem kafama yattı ama bir kaç kötü yorum şikayet acaba mı dedirtmiyor değil.Teknobiyotik'ten hiç alışveriş yapmadım o yüzden güvenemedim. Bir de sinerjiden şöyle birşey topladım.
 

Dosya Ekleri

  • sistem.PNG
    sistem.PNG
    5,7 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20190105-165311_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20190105-165311_Samsung Internet.jpg
    149,8 KB · Görüntüleme: 39
5000 TL bandına çıkabiliyorsan sistemini kendin topla. Yakın zamanda yeni işlemciler flan tanıtılacak fiyatları belli olsun ona göre diğer işlemciler düşüer belki ve 15 tatil indirimleri başlar şimdi alışveriş sitelerinde o zaman sistem toplamak daha mantıklı olur.
R5 2600 B450 anakart Rx 590 8 GB başlangıç için 8 GB 3000 Mhz RAM 240 GB SSD ve 600-750 W arası 80+ PSU yeterli olacaktır sana.
Dark N10 çok tırt bir kasa gibi geliyor bana neyini beğeniyorlar anlamıyorum açıkçası bu arada. 10 sene önceki kasamdan hiçbir farkı yok 3-5 led fanı olması dışında.
 
Dolar kurunu kestiremiyorum bir de onunla ilgili bir konu açtım ben zaten beklesem mi yoksa toplasam mı sistemi diye fakat CES 2019 sonrası işlemcilerin gelmesi nisanı bulur diyorlar. O yüzden kafam çok karışık bir diyorum ki sistemi alayım kurgu oyun takılayım bir yandan diyorum ki çok para bir yandan cs 1.6 devam bir yandan rainbow ve niceleri beni bekler
 
Yeni işlemcilerin gelmesi nisanı bulsa bile aşağı yukarı donanım özelliklerini ve yurtdışı fiyatından TR fiyatını kestirebilirsin. Ben senin yerinde olsam beklerim şimdi R5 2600 ortalama 1300 TL 6 çekirdek 12 iş parçacığı R5 3600 çıkar 8 çekirdek 16 iş parçacığı 4.5 GHz hız ve 1450-1500 TL fiyat ile sonradan üzülürsün :)
veya en kötü KDV indirimi bekle vatan ve Hepsiburada gibi sitelerde.
 
Bakalım doların seyri bir ümit verse kesinlikle beklerim ama 3 günde inanılmaz bir şekilde artıyor. Siteler zaten artış bekliyor fiyat yükseltmek için
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı