4300 TL'ye Sistem

Ekran kartı uzay kurulumda 23 derece oda sıcaklığında 86 dereceleri görüyor. Evet Armor fazla ısınıyor. Linkte attığım sistemi 1 aya yakındır kullanıyorum. Ama ben oyun oynarken kulaklığı kulağıma taktığımda herhangi bir sesi duymuyorum etkiside olmuyor. Hemde MSI. Muhattabınız var.

Peki bu Armor serisi oyunda kaç derecelerde dolaşıyor? Birde galiba sizin önerdiğiniz sistemdeki PSU ses sıkıntılı diyorlardı. (Corsair VS serisi)

Son düzenleme:
Tamam bir dahakine söyleyim I9 işlemci ve GT730'lu sistem toplasın da hemen alın, nasıl olsa Donanım Arşivi yapmış. Bir şeye körü körüne bağlanmayın. O PC'de GamePower ürünler kullanılmış, kaliteli ürün diyemem. DH-A1/Ryzen 5 2600/MSI RX580 Armor OC 8GB/8GB DDR4 RGB RAM/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA Buyrun, sadece kasa bölümünden Sharkoon TG5 modelini seçin 130 TL daha az ödersiniz. 4299 TL olur. Yani Donanım Arşivi yaptı diye çok iyi falan olmuyor. Boost marka PSU'ları, kasaları kullanıp duruyor bazı PC'lerde.

seçeneklerde rx590'ı neden eklememişler bilginiz var mı bu konuda ? bir uyumsuzluk mu söz konusu?

Arkadaşlar böyle bir PC yerine kendim toplamış olduğum PC'yi size sunacağım. Benim PC'den beklediğim PUBG, CS:GO, Fortnite, R6 Siege, Raft, The Forest, Ghost Recon Wildlands gibi oyunları güzel FPS vererek iyi bir kalitede çalıştırması.

Aklımdaki bilgisayarın özellikleri:
RX 570 4GB
Ryzen 3 2200G
Asus Prime B450M-K
Corsair 8GB 3000MHz Ram
NZXT S340 Kasa Siyah
Cooler Master MasterWatt 600W 80+ PSU
Seagate 1TB Barracuda HDD

Bilgisayarı şimdi almayacağım. En yakın zamanda almayı düşünüyorum. Düzeltmelere açığım. Bilgisayardan fazla anlamıyorum özür dilerim

Şahsen bence parasına değer:
AMD Ryzen ™ 5 2600 3.4GHz, RX590 8GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC
Ama şöyle değiştirin:
Eki Görüntüle 359507

Hatırladığım kadarıyla Armor biraz fazla ısınıyor ve PSU kronik sorunlu.
@Üç Kılıç Ustası Zoro O sistemde gözüm SSD aradı. Bir de Anakartı 4 RAM Slotlu almaya bakın ileride sıkıntı çekmek istemiyorsanız. RX 570 sizi üzeceğini sanmıyorum. Ama sanki gönderdiğim sistemi daha güzel gibi. RX 590 bulunuyor çünkü.

@Üç Kılıç Ustası Zoro O sistemde gözüm SSD aradı. Bir de Anakartı 4 RAM Slotlu almaya bakın ileride sıkıntı çekmek istemiyorsanız. RX 570 sizi üzeceğini sanmıyorum. Ama sanki gönderdiğim sistemi daha güzel gibi. RX 590 bulunuyor çünkü.

Peki hocam sağolun. Anakart öneriniz var mı peki başka? SSD ileride takılabilir mi?

Abdullah'ın sistemi alıyorsun yarın sistem yanıyor. :ROFL: Bu arkadaşın yaptığı sistemlerin hiçbirini önermiyorum. Hiçbiri değilde yeni yaptıkları diyelim. Ne zaman bu Eşek ve Oyun gücü buna sponsor oldu kafayı Çin markalarıyla bozdu. Tek amacı para para ve para. Bütçen ne kadar ? güzel bir şeyler ayarlayabiliriz.

Abdullah'ın sistemi alıyorsun yarın sistem yanıyor. :ROFL: Bu arkadaşın yaptığı sistemlerin hiçbirini önermiyorum. Hiçbiri değilde yeni yaptıkları diyelim. Ne zaman bu Eşek ve Oyun gücü buna sponsor oldu kafayı Çin markalarıyla bozdu. Tek amacı para para ve para. Bütçen ne kadar ? güzel bir şeyler ayarlayabiliriz.

Elimdeki bilgisayarı satıp monitör almayı düşünüyorum. 3500-4000 TL arasında dediğim oyunları açabilecek bir PC olabilir. En yakın zamanda alabilirsem alırım.

Peki bu Armor serisi oyunda kaç derecelerde dolaşıyor? Birde galiba sizin önerdiğiniz sistemdeki PSU ses sıkıntılı diyorlardı. (Corsair VS serisi)
9 saat oyun oynadığım günde ekran kartı en fazla 73 dereceye çıktı. Psudan ise ses geliyor ama abartilacak kadar değil. Kulaklığı taktığımda sesleri duymayacağım şekilde sesler var böyle anlatabilirim size.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı