4330 TL'ye Sistem Toplama

Hocam Finansor kartım var tek tek alışveriş yapamıyorum bi seferliğe mahsus 4 binlik limitim var aynı yerden tek çekim almam gerekiyor ilginiz için teşekkür ederim

Hocam benim sistemi düşün derim. Tek çekim olarak alabilirsin tek siteden topladım.

@Clichy Biz GTX 1060 3GB'ı forum olarak tavsiye etmiyoruz, tek kanal RAM tercih etmeyin, seçtiğin kasa kalitesiz, Zalman Z3 Plus kullanılabilirdi, HDD olarak ise Toshiba P300 seçmeliydin.

Aslında pek çok senaryo var. Bellekleri 16 GB olan sistem senaryosu bu. 4272 TL tuttu. SSD eklemek çok kolay. İlerde eklersiniz. Veya bütçeyi aşarım derseniz, onu da eklerim.

Sistem üzerinde düzenleme yapmam gerekebilir. Bunun için ilk olarak oynadığınız oyunları bana belirtmelisiniz. Belleklerden kısılıp, SSD eklemesi yapılabilir, monitör yükseltilebilir. Dediğim gibi oynadığınız oyunları belirtin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2018-04-12-21-35-41-400_com.brave.browser.png
    73 KB · Görüntüleme: 81

Reis görüyorum ki şarjın az olmasına rağmen bir sistem toplamışsın öncelikle çok teşekkür ederim. Oynayacağım oyunlar PUBG ve FPS oyunları çoğunluk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…