Hocam Finansor kartım var tek tek alışveriş yapamıyorum bi seferliğe mahsus 4 binlik limitim var aynı yerden tek çekim almam gerekiyor ilginiz için teşekkür ederim
Hocam benim sistemi düşün derim. Tek çekim olarak alabilirsin tek siteden topladım.
Hocam Finansor kartım var tek tek alışveriş yapamıyorum bi seferliğe mahsus 4 binlik limitim var aynı yerden tek çekim almam gerekiyor ilginiz için teşekkür ederim
Ayarlıyorum. Farklı sitelerden alma şansınız var mı?
Aslında pek çok senaryo var. Bellekleri 16 GB olan sistem senaryosu bu. 4272 TL tuttu. SSD eklemek çok kolay. İlerde eklersiniz. Veya bütçeyi aşarım derseniz, onu da eklerim.
Sistem üzerinde düzenleme yapmam gerekebilir. Bunun için ilk olarak oynadığınız oyunları bana belirtmelisiniz. Belleklerden kısılıp, SSD eklemesi yapılabilir, monitör yükseltilebilir. Dediğim gibi oynadığınız oyunları belirtin.
@yuskey34 seçtiğin anakart 2 ram slotlu olduğu için ileride ram eklemek istersen elindekileri satman ya da atman gerekir. Bu yüzden sistemin tam olmamış...@Oreki Hocam Size nazaran yaptım 100 TL daha çıktım bütçeden nasıl olmuş ?Eki Görüntüle 291524
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.