4330 TL'ye Sistem Toplama

Aslında pek çok senaryo var. Bellekleri 16 GB olan sistem senaryosu bu. 4272 TL tuttu. SSD eklemek çok kolay. İlerde eklersiniz. Veya bütçeyi aşarım derseniz, onu da eklerim.

Sistem üzerinde düzenleme yapmam gerekebilir. Bunun için ilk olarak oynadığınız oyunları bana belirtmelisiniz. Belleklerden kısılıp, SSD eklemesi yapılabilir, monitör yükseltilebilir. Dediğim gibi oynadığınız oyunları belirtin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2018-04-12-21-35-41-400_com.brave.browser.png
    Screenshot_2018-04-12-21-35-41-400_com.brave.browser.png
    73 KB · Görüntüleme: 81
Aslında pek çok senaryo var. Bellekleri 16 GB olan sistem senaryosu bu. 4272 TL tuttu. SSD eklemek çok kolay. İlerde eklersiniz. Veya bütçeyi aşarım derseniz, onu da eklerim.

Sistem üzerinde düzenleme yapmam gerekebilir. Bunun için ilk olarak oynadığınız oyunları bana belirtmelisiniz. Belleklerden kısılıp, SSD eklemesi yapılabilir, monitör yükseltilebilir. Dediğim gibi oynadığınız oyunları belirtin.

Reis görüyorum ki şarjın az olmasına rağmen bir sistem toplamışsın öncelikle çok teşekkür ederim. Oynayacağım oyunlar PUBG ve FPS oyunları çoğunluk.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı