435.000 TL C-elysee alınır mı?

Bunların dizelleri tutuluyor ve çok az yakar, sorunu yok diye biliyorum. Fakat yüksek beklentiniz olmasın günümüz brodwayi diye geçiyor bu araçlar. A noktasından B noktasına götürür. Konfor kalite yalıtım beklenmez.

Bunların dizelleri tutuluyor ve çok az yakar, sorunu yok diye biliyorum. Fakat yüksek beklentiniz olmasın günümüz brodwayi diye geçiyor bu araçlar. A noktasından B noktasına götürür. Konfor kalite yalıtım beklenmez.
Akrabamız için bakıyorum aşağı yukarı beklentisi o yönde ztn, bu fiyatlara daha iyisini bulmak zor

Hocam geçen babam en yakın arkadaşından güvenerek araba aldı, bir başka tanıdık ustaya bazı yerlerine bakım yaptırmak için götürdü ve araba taklalı çıktı. Yani kısaca kimseye güvenme. Gidip saygın bir yerde baktır arabaya.

Cidden 2024'ün broadwayi araç Full plastik 120 ile giderken yana doğru kayıyor araba benzinlileri gidişe göre daha çok yakıyor tam kiralik arabalar oluyor bunlar alırken dikkatli olun.

Ha bu arada o aracı kullandım. Dizel olanı iyi, 1.6 olan model çok iyi gidiyor ama kasa hafif rüzgarlı havada hız yapılmaz. Firen desen hallice ve motor yalıtımı çok zayıf. Alırsanız motor bölmesi için yalıtım yaptırabilirsiniz. Plastik kalitesi eh işte. Günlük olsun bişi olursa üzmesin, qyak yerden kessin diyorsanız kesinlikle alınır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı