43K oyun, AutoCAD ve SolidWorks için laptop önerisi

Bütçe
43000 altı
Şu an kullandığın sistem nasıl?

Şu an ASUS TUF Dash F15 FX516PM kullanıyorum. En büyük sıkıntım işlemci ve ekran kartından yana. İşlemci olarak i7-11370H var 4 çekirdekli ve performansı fazlasıyla düşük, ekran kartının ise arızalı olduğunu düşünüyorum ancak servise verme fırsatım olmadı. Malum bilgisayar fiyatları her gün yükseliyor bende yenisini aldıktan sonra bunu tamir ettirip satmayı düşünüyorum.

Bende senin kullandığının 12.neslini almayı düşünüyordum. Eğer bütçen fazla ise Dell'in Quadro RTX serilerine bak. 2.500 dolardan başlıyor. O bütçeyi ayıramadığım için 40 bin altı Victus'a bakabiliyorum ancak.
SolidWorks ve AutoCAD de sıkıntın nedir tam olarak?

Bende senin kullandığının 12.neslini almayı düşünüyordum. Eğer bütçen fazla ise Dell'in Quadro RTX serilerine bak. 2.500 dolardan başlıyor. O bütçeyi ayıramadığım için 40 bin altı Victus'a bakabiliyorum ancak.
SolidWorks ve AutoCAD de sıkıntın nedir tam olarak?

Solid ve AutoCAD de arada takılması haricinde bir sıkıntı yok, sıkıntı genelde oyunlarda oluyor. Sürekli takılmalar yaşıyorum muhtemelen işlemciden kaynaklı olarak, bunun dışında genel olarak FPS değerlerim çok düşük kalıyor.

Quadro RTX serisinin oyun performansı biraz daha düşük bildiğim kadarıyla. Bu sebepten ötürü GeForce serisinden bir ekran kartı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı