44 bin TL'ye S25 alınır mı?

Salih7158

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Merhaba. S25 256 GB şu an 44.000 TL civarında. Amazon kasım indiriminde 40 bine kadar gerilemişti. Hala indirime girmesi beklenir mi yoksa şu an alınır mı?

Güzel telefondur. Boyutuna dikkat edin. Çoğu akıllı telefondan daha küçük, bunu bilerek alın. İşlemcisi en iyilerden. Bataryası gayet iyi yetiyor, 25W hızlı şarj da gayet hızlı. Diğer özellikleri zaten fiyatına göre üst seviye.

İndirim konusunda artık 2025'in sonuna geldik. Fiyatın daha da düşeceğini sanmam.

Ayrıca kendi yaşadığım sorunu anlattığım bir konu var. Tabii anladığım kadarı ile bu sorunu yaşayan koskoca Türkiye de sadece 2, 3 kişi var o yüzden o kadar da önemli değil, sadece göz atabilirsin:

Güzel telefondur. Boyutuna dikkat edin. Çoğu akıllı telefondan daha küçük, bunu bilerek alın. İşlemcisi en iyilerden. Bataryası gayet iyi yetiyor, 25W hızlı şarj da gayet hızlı. Diğer özellikleri zaten fiyatına göre üst seviye.

İndirim konusunda artık 2025'in sonuna geldik. Fiyatın daha da düşeceğini sanmam.

Ayrıca kendi yaşadığım sorunu anlattığım bir konu var. Tabii anladığım kadarı ile bu sorunu yaşayan koskoca Türkiye de sadece 2, 3 kişi var o yüzden o kadar da önemli değil, sadece göz atabilirsin:
Boyutu küçük olduğu için almak istiyorum zaten. İşlemcisi de çok iyi. S23 kullanıyorum. S23'e göre pil performansı kat kat iyiymiş.

Benim burada merak ettiğim fiyatı. Keşke 40k civarlarına tekrar düşse ama bu saatten sonra zor gibi.

Yaşadığınız sorunu ilk kez görüyorum. Garantiye gönderebiliyorsanız gönderin bence. Belki değişim yaparlar. Samsung servisi müşteriyi üzmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı